Football Talk

Άρης - Παναιτωλικός 5-1: Γουστ-άρης να τον βλέπεις!

Άρης - Παναιτωλικός 5-1: Γουστ-άρης να τον βλέπεις!

Με σπασμένα τα φρένα και τρομερή διάθεση παρατάχθηκε η ομάδα η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία «φιλοδώρησε» τον Παναιτωλικό με πεντάρα. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρέθηκε σε τρομερή ημέρα, σκοράρε και μοίρασε 2 ασίστ!

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στο στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 7η αγωνιστική της Super League. Η θέληση του Άρη να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ήταν οφθαλμοφανής, καθώς με γρήγορες μεταβιβάσεις και κοντινές συνεργασίες προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των Αιτωλών! Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν 5 γκολ με αδιάκοπη διάθεση για σκοράρισμα.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση. Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, με σωστές μεταβιβάσεις και χωρίς αβίαστα λάθη, έφερε αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους σε αμυντική αναταραχή. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, σε φυσική ροή του αγώνα. Ο αγώνας πήρε φρενήρη ρυθμό με τις δύο ομάδες να είναι πάνω-κάτω.
Στο 16’ ο Λούι ανέτρεψε τον Μπερτόγλιο εντός της περιοχής και υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι. Ο VAR έλεγξε την φάση, αλλά δεν κάλεσε τον Κουτσιάφτη να επανεξετάσει την φάση και η αρχική απόφαση του διαιτητή επικράτησε. Ο Καμαρά ανέλαβε την εκτέλεσε και ευστόχησε!
Ο ρυθμός του παιχνιδιού διατηρήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, με τον Άρη να… διψάει για αίμα. Ο Καμαρά έδειξε πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, καθώς οι η ικανότητα του να σηκώνει το κεφάλι και να βλέπει γήπεδο του έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες στον Μπερτόγλιο (34’) και τον Σούντγκρεν (37’) για να σκοράρουν κάνοντας το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα!

Στο 43’ ο Μπερτόγλιο κέρδισε ξανά πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Μπελεβώνη και ο Γκάμα εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το σκορ 4-0, κλείνοντας το ημίχρονο με τον καλύτερο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς!

Δεύτερο ημίχρονο

Ο Άρης δεν έλεγε να σταματήσει… Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ακριβώς τον ίδιο ζήλο με το πρώτο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντιαγέ υποδέχτηκε την μπαλιά από το Φαμπιάνο και έκανε το σκορ 5-0!
Ο Τζέγκο, μετά από μια εκτέλεση φάουλ του Παναιτωλικού έξω από την περιοχή του Κουέστα, ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και ο Κουτσιάφτης με τη βοήθεια του VAR και έδωσαν την παράβαση! Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση με επιτυχία και έβαλε το γκολ… της τιμής για τον Παναιτωλικό!
Ο ρυθμός έπεσε μετά το γκολ των φιλοξενούμενων και ως εκ τούτου δεν έγιναν πολλές φάσεις!
Στο 78’ ο Άρης κέρδισε το τρίτο πέναλτι του αγώνα. Εκτελεστής ήταν ο Ιτούρμπε, αλλά ο Μελίσσας είπε όχι στον Αργεντινό!


MVP
Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Καμαρά, ήταν ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο με διαφορά!

Η φάση του αγώνα
H τρομερή μεταβίβαση του Καμαρά στον Σούτγκρεν, στο τρίτο γκολ, είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός, καθώς ο Γάλλος επιθετικός «τρυπάει» την άμυνα του Παναιτωλικού με μια τρομερή μπαλιά που βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον συμπαίκτη του!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκανέα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (Σάσα 59'), Μπερτόγλιο (Ιτούρμπε 59'), Γκάμα (Μαντσίνι 59'), Γκαρσία (Ματίγια 83'), Καμαρά (Μάνος 83')

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αντούνες, Βαρόνε (Μπελεβώνης 22'), Λούι (Αποστολάκης 46'), Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Μαλής (Μπακαδήμας 88'), Ντουάρτε, Βέργος (Καρέλης 70')

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0