Football Talk

Παναθηναϊκός: Με Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Βέλεθ στην Τρίπολη!

Παναθηναϊκός: Με Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Βέλεθ στην Τρίπολη!

Με επιστροφές η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (23/10). Έπειτα από το πρόγραμμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία επέστρεψαν οι Διούδης, Βέλεθ και Χατζηγιοβάνης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (23/10, 20:30) στην πόλη της Αρκαδίας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθως δούλεψαν σε δύο γκρουπ με αμυντικογενείς και επιθετικογενείς και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0