Football Talk

Παναθηναϊκός: Απολογείται την Παρασκευή (22/10)

Παναθηναϊκός: Απολογείται την Παρασκευή (22/10)

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό, με άρθρο που περιλαμβάνει και τιμωρία έδρας.

Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικόκαι μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές. Όπως ανακοίνωσε η Super League άμεσα θα προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία μετά την πειθαρχική δίωξη, καθώς αύριο θ' απολογηθεί η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ομάδα: Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών"».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0