Football Talk

Παναθηναϊκός: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα - Κινδυνεύει με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Παναθηναϊκός: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα - Κινδυνεύει με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Κίνδυνος για 2 ως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων για τον Παναθηναϊκό μετά τη διώξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνστσαντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό, με άρθρο που περιλαμβάνει και τιμωρία έδρας.

Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε: «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου».

Επιπλέον η δίωξη δεν αφορά σε κάτι που αναφερόταν στο φύλλο αγώνα ή από την -αρχική- έκθεση του παρατηρητή, σε διαφορετική περίπτωση η κλήση θα είχε γίνει από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας κι ως εκ τούτου πιθανότατα υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση, ενδεχομένως κι από την αστυνομία. 

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε', 4β’, 5α' και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0