Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Η πρώτη «πράξη», για την πρωτιά του 4ου ομίλου του Europa League!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Η πρώτη «πράξη», για την πρωτιά του 4ου ομίλου του Europa League!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης απόψε (21/10, 22:00) και ελπίζει σε ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα, που θα του δώσει τον πρώτο λόγο στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου.
Σχετικά Άρθρα

Από την ημέρα της κλήρωσης του Ολυμπιακού στους ομίλους του EuropaLeague, η πλειοψηφία έκρινε πως η πρόκριση θα «παιχτεί» ανάμεσα στους «ερυθρόλευκοuς» και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι τότε εικασίες επιβεβαιώθηκαν, αλλά απόψε (21/10, 22:00) ήρθε η πρώτη από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, μέσω των οποίων θα ξεκαθαρίσουν τους… λογαριασμούς τους.

Η Άιντραχτ προέρχεται από μία σκληρή εντός έδρας ήττα με 1-2 (16/10) από τη Χέρτα για το γερμανικό πρωτάθλημα. Παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο, με αμυντικές παθογένειες και αδυναμία σωστής ανάπτυξης. Με τον τρόπο αυτό, απέτυχε να δώσει συνέχεια στις δύο νίκες που πέτυχε πριν τη διακοπή.

«Φυσικά ήμασταν απογοητευμένοι απ’ το πρώτο 45λεπτο με τη Χέρτα. Κάναμε αυτοκριτική ,αλλά δεν αμφισβητούμε τα πάντα. Έχουμε έναν κοινό στόχο, δουλεύουμε για την βελτίωση της επίθεσης και της ασφάλειάς μας. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καθαρό μυαλό. Η οργή, η μανία δεν είναι ο σωστός δρόμος. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Περιμένω ένα παιχνίδι αμφίρροπο και δύο ομάδες που θα παίξουν στα όριά τους», είπε ο Όλιβερ Γκλάζνερ εν όψει της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «αετών» μετρά δύο απουσίες παικτών που λογίζονται ως βασικοί: του αριστερού μπακ, Λεντς, και του αμυντικού χαφ, Ρόντε.

Από τη δική του πλευρά, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγχωμένος στα Ιωάννινα, όταν το παιχνίδι «στράβωσε». Εν τέλει βρήκε το γκολ της νίκης με τον Ελ Αραμπί και «ρίχνεται» σε μία δύσκολη εντός και εκτός συνόρων εβδομάδα, με τον αέρα του πρωτοπόρου στη SuperLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να χτίσουν πάνω στο διπλό που πήραν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και να έχουν στον απόλυτο βαθμό το πάνω «χέρι» στον όμιλο.

«Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Το ματς της Κυριακής (24/10) με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό, αλλά δεν θα επηρεάσει τα πλάνα μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και με πολλή δύναμη. Εμείς μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην τακτική», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, που βλέπει το απουσιολόγιο του καθαρό και θα μπει πάνοπλος στη «μάχη» της Φρανκφούρτης.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0