Football Talk

Άγιαξ – Ντόρτμουντ 4-0: Διέλυσαν την Ντόρτμουντ οι Ολλανδοί και έκαναν το 3X3! (video)

Άγιαξ – Ντόρτμουντ 4-0: Διέλυσαν την Ντόρτμουντ οι Ολλανδοί και έκαναν το 3X3! (video)
Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Άγιαξ, επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-0), με τους γηπεδούχους να παίρνουν την τρίτη τους διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο ChampionsLeague, να «κλειδώνουν» την πρόκριση, και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο… συζήτησης στους Γερμανούς, με την ολοκληρωτική εμφάνισή τους!

Ένας Άγιαξ στα… καλύτερά του, έκανε την εμφάνισή του στην Ολλανδία απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ! Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν για τρίτο συνεχόμενο ματς στην Ευρώπη, σκόραραν και για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος, και διέκοψαν κάθε ελπίδα των Γερμανών, να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.


Πιο αναλυτικά, ο Άγιαξ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση του 3ου ομίλου, στα μισά της… διαδρομής των ομίλων, και πήρε το προβάδισμα με την συμπλήρωση 10 λεπτών χάρη σε… αυτογκόλ του Μάρκο Ρόις.



Το φάουλ εκτελέστηκε από τον αρχηγό των γηπεδούχων, Ντούσαν Τάντιτς, και ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Εν συνεχεία, η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί θετικά το πρόωρο προβάδισμα του Άγιαξ, αντέδρασε και πάλι λάθος σε στημένη φάση, και δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά από τον Μπλιντ στο 25ο λεπτό!



Ωστόσο, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ή καλύτερα… ο Άγιαξ δεν επέτρεψε στην Ντόρτμουντ να κάνει κάτι, ώστε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Απεναντίας μάλιστα, απλώς αύξησε το προβάδισμά του, έκανε το 3-0 στο 57ο λεπτό με το πρώτο γκολ του 21άχρονου Άντονι τις τελευταίες 25 ημέρες, και πιστοποίησε την υπεροχή του.



Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άγιαξ βρήκε ακόμη ένα γκολ με τον Χάλερ, σκόραρε πάνω από τρία γκολ για 4η φορά στα τελευταία επτά ματς του, και κατά συνέπεια  οι Ολλανδοί έκαναν το 3/3  και πλέον απέχουν τρεις βαθμούς από την σημερινή (19/10) αντίπαλό τους, και έξι από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που επίσης διέλυσαν, μακριά από το «σπίτι» τους με 5-1, αλλά ανέκαμψε με το «διπλό» επί της ουραγού Μπεσίκτας!



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 1-4

Άγιαξ – Ντόρτμουντ 3-0

Βαθμολογία 3ου ομίλου:

1.Άγιαξ 3 9 (11-1)

2.Μπορούσια Ντόρτμουντ 3 6 (3-5)

3.Μπεσίκτας 3 3 (5-7)

4.Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3 0 (2-8)

Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής (3/11):

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άγιαξ (22:00)

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μπεσίκτας (22:00)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0