Football Talk

Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 1-1: Η γκολάρα του Μαυροπάνου δεν ήταν αρκετή! (video)

Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 1-1: Η γκολάρα του Μαυροπάνου δεν ήταν αρκετή! (video)

Ο Ντίνος Μαυροπάνος λίγο έλειψε να χαρίσει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Στουτγκάρδη στην αγωνιστική της Bundesliga, αλλά ο Χόφμαν είχε απάντηση πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Γκλάντμπαχ!

Δεν καταλαβαίνει από κακές στιγμές ο Ντίνος Μαυροπάνος! Το κλάμα απέναντι στη Σουηδία, μόλις τέσσερις μέρες πριν, μάλλον τον πείσμωσε, παρά τον «λύγισε»!

Με μόλις δεκαπέντε λεπτά να έχουν κυλήσει στο παιχνίδι, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρέθηκε αρκετά μέτρα εκτός περιοχής όταν έγινε κάτοχος της μπάλας, ωστόσο δεν δίστασε, και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Σόμερ!

Από εκείνο το χρονικό σημείο, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε τη μεγάλη φάση.

Στο 40ο λεπτό, η Γκλάντμπαχ προειδοποίησε μέσω του Χόφμαν, αλλά ο Μπρέντλοου είχε απάντηση στο χαμηλό του σουτ. Δεν έπραξε, όμως, το ίδιο, τρία λεπτά αργότερα, όταν ο άσος της Γκλάντμπαχ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το πρώτο μέρος γέμισε με προσδοκίες το κοινό και το δεύτερο θα μπορούσε να τις έχει προσφέρει. Κάθε καλή φάση, ωστόσο, έμεινε στην… προσπάθεια!

Τόσο το σουτ του Στιντλ στο 51ο λεπτό, όσο και αυτό του Πλεά στο 69ο, δεν είχαν την επιθυμητή -για την Γκλάντμπαχ- κατάληξη, κάτι που συνέβη και στο 84ο λεπτό, στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της Στουτγκάρδης στο δεύτερο μέρος.

Το 1-1 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, ωστόσο το -δεύτερο φέτος- εξαιρετικής ομορφιάς γκολ του Ντίνου Μαυροπάνου, αποτελεί έναν καλό λόγο για να θυμάται κανείς αυτό το παιχνίδι!

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (Άντι Χίτερ): Σόμερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπέγερ, Σκάλι (81’ Μπένετς), Ζακάρια, Κονέ (86’ Νοεχάους), Νετζ (66’ Χέρμαν), Χόφμαν, Στιντλ (66’ Πλεά), Εμπολό

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (Πελεγκρίνο Ματαράτσο): Μπρέντλοου, Κεμπφ, Ίτο, Μαυροπάνος, Καραζόρ (89’ Ντινταβί), Κουλιμπαλί (74’ Φέρστερ), Ναρτέι, Εντό, Σόσα, Φούχριχ, Μαρμούς (74’ Φαγκίρ)

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0