Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει ήδη χρησιμοποιήσει 28 παίκτες

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει ήδη χρησιμοποιήσει 28 παίκτες
Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, όμως ήδη ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε 28 ποδοσφαιριστές. Δύο από αυτούς έχουν παίξει και στα 13 ματς που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τώρα. 
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η σεζόν με Ευρώπη και πρωτάθλημα είναι απαιτητική, ενώ οι αρκετοί νέοι παίκτες πέρασαν και περνούν ακόμα από… τέστ ετοιμότητας σε συνθήκες αγώνα. Αν προσθέσουμε και τον αποδεκατισμό που έζησαν στον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπάκου, έχουμε συμπληρώσει το πακέτο της εξήγησης του γεγονότος πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χρησιμοποιήσει ήδη 28 παίκτες την φετινή σεζόν. 28 παίκτες σε 13 επίσημα παιχνίδια. Ανάμεσα τους και παίκτες όπως ο Χασάν ή ο Ραντζέλοβιτς που πλέον δεν βρίσκονται στο ρόστερ. 

Δύο από τους 28 έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Σισέ και Κούντε, με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει στα 11 από τα 13, ενώ ο Καμερουνέζος κεντρικός μέσος έχει βρεθεί τέσσερις φορές στην ενδεκάδα. Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με 1087, με τον Σισέ να ακολουθεί με 1000 και τους Βατσλίκ (810), Παπασταθόπουλο (786) και Μαντί Καμαρά (767) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. 

Από τους 28, οι 11 έχουν σκοράρει, με τους Τικίνιο και Μασούρα να προπορεύονται στη σχετική λίστα με 4 τέρματα και τον Ελ Αραμπι να ακολουθεί με 3. Πρώτος σε ασίστ είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά με τέσσερις αν και έχει ξεκινήσει σε μόλις 6 παιχνίδια, με τον Μασούρα να τον… απειλεί καθώς ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει μοιράσει ήδη τρία γκολ σε συμπαίκτες του. 

www.bnsports.gr 

 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0