Football Talk

Κούμαν: «Σημαντική η εμπιστοσύνη του Λαπόρτα…»

Κούμαν: «Σημαντική η εμπιστοσύνη του Λαπόρτα…»
Οι δηλώσεις στήριξης που έλαβε από τον Λαπόρτα ικανοποίησαν τον Ρόναλντ Κούμαν.
Σχετικά Άρθρα

Η Μπαρτσελόνα έχασε με κάτω τα χέρια (2-0) από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» για την 8η αγωνιστική της La Liga, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μένει πάντως στη θέση του -αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις του Τζουάν Λαπόρτα λίγες ώρες νωρίτερα.

«Σε κάποια σημεία του αγώνα ήμασταν εντάξει αλλά κάναμε κάποια σοβαρά λάθη, όπως στη φάση του πρώτου γκολ. Υπήρχαν πράγματα για τα οποία είχαμε ήδη μιλήσει πριν το ματς. Μπορεί να μην είχαμε καθαρές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να τους είχαμε προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε περισσότερα από τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Οι ερωτήσεις για το μέλλον μου είναι για τον πρόεδρο, όχι για μένα», τόνισε αρχικά ο Κούμαν, για να προσθέσει:

«Με τον Λαπόρτα μιλήσαμε για την κατάσταση στην ομάδα και του έδωσα τη δική μου εκδοχή. Έχω πίστη και αυτοπεποίθηση πως θα υπάρχει βελτίωση. Μας λείπουν διάφοροι παίκτες στην επίθεση.

Δεν είναι ποτέ αργά, το είπε ο Λαπόρτα και είναι σημαντικό που είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στη σχέση μας. Ακολουθούν τρία συνεχόμενα ματς εντός έδρας που οφείλουμε να κερδίσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0