Football Talk

Σπόντες Κούμαν προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα: «Αν είχα χρήματα θα είχα ακόμα τον Μέσι μαζί μου»

Σπόντες Κούμαν προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα: «Αν είχα χρήματα θα είχα ακόμα τον Μέσι μαζί μου»
Σπόντες εναντίον της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για το ρόστερ, το οποίο και έχει στη διάθεσή του εξαπέλυσε ο Ρόναλντ Κούμαν, στη συνέντευξη Τύπου για τον προσεχές εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (2/10 22:00) στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σχετικά Άρθρα

Σε αυτή ο Ολλανδός κόουτς της Μπαρτσελόνα μίλησε για το μέλλον του, καθώς επίσης και για την κριτική την οποία και δέχεται.

Ο 58χρονος τεχνικός, σε ερώτηση που του έγινε για το πως βιώνει την κατάσταση, που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας: «Κουράστηκα να υπερασπίζομαι συνέχεια τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει νόημα. Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές. Οσον αφορά τη σχέση μου με τον Λαπόρτα δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Στην συνέχεια ο ίδιος, όπως και σε προηγούμενες δηλώσεις έριξε «καρφιά» για το ρόστερ των Καταλανών: «Το ρόστερ θα είναι το ίδιο και σε τρεις μήνες από τώρα. Εχουμε μερικούς τραυματισμούς. Πάντα μιλάμε για το σύστημα που παίζουμε αλλά δεν είναι αυτό. Αν δεν έχουμε εξτρέμ, τότε αναγκαζόμαστε να παίζουμε με φουλ μπακ χαφ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο στα λεγόμενα του Κούμαν δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στον Λιονέλ Μέσι: «Αν είχα χρήματα, θα είχα τον Μέσι ακόμα μαζί μου. Όπως επίσης θα είχα κι άλλους παίκτες για να παίξω το σύστημα που θέλω. Όταν όμως δεν έχεις τους παίκτες τότε πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα σου σε κάθε ματς με αυτούς που έχεις.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος προπονητής να τα πάει καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Ο Τύπος δεν βοηθάει με την κριτική του. Μου κάνατε ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή μου στον σύλλογο. Με αυτή την ερώτηση με θεωρείται ήδη εκτός ομάδας. Να ξέρετε ότι δεν μου έχουν πει τίποτα, αλλά έχω μάτια κι αυτιά. Όπως και να 'χει θα σας πω ότι η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν υπέγραψε στον σύλλογο και η χειρότερη μου είναι όταν έφυγε ο Μέσι» υποστήριξε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο ίδιος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0