Football Talk

Φόβος και τρόμος η Ίντερ, «διέλυσε» την Μπολόνια με 6-1! (video)

Φόβος και τρόμος η Ίντερ, «διέλυσε» την Μπολόνια με 6-1! (video)
Ποιος είδε την Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι και δεν τη φοβήθηκε! Με ένα ξέσπασμα σε κάθε ημίχρονο, διέλυσε την Μπολόνια με 6-1, με τον Έντιν Τζέκο να περνά ως αλλαγή στο ημίωρο και να σκοράρει δις!
Σχετικά Άρθρα

Μήπως η πρωταθλήτρια Ίντερ πάει για το repeat τελικά;

Με έναν Έντιν Τζέκο σε τρομακτική κατάσταση, όχι μόνο διεύρυνε το αήττητό της στο πρωτάθλημα στις τέσσερις αγωνιστικές, αλλά διέσυρε την ανήμπορη να αντιδράσει Μπολόνια με 6-1!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βόσνιος επιθετικός, αλλά το σκορ το άνοιξε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 6ο λεπτό, μετά από σέντρα-ξυράφι του Ντένζελ Ντάμφρις.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Μίλαν Σκρίνιαρ εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό την εκτέλεση κόρνερ του Ντιμάρκο και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκορούπσκι για να γράψει το 2-0!

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ξανά από ενέργεια του Ντάμφρις, ο Μπαρέλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο!

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα δεν άλλαξαν, με την Ίντερ να συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς! Ο Βεσίνο έγραψε το 4-0 στο 54’ και έπειτα ανέλαβε δράση ο Έντιν Τζέκο, που σκόραρε στο 63’ και στο 68’!

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, οι «νερατζούρι» έριξαν τον ξέφρενο ρυθμό τους, με την Μπολόνια να πετυχαίνει απλώς το γκολ της τιμής με τον Τεάτε στο 86ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (67’ Ρανόκια), Μπαστόνι (74’ Κολάροφ), Ντάμφρις, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (74’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Ντιμάρκο, Μαρτίνες (67’ Σάντσες), Κορέα (29’ Τζέκο)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μεδέλ, Μπονιφάζι, Χίκεϊ (56’ Μπάροου), Ντομίνγκες (69’ φαν Χόιντονκ), Σβάνμπεργκ (57’ Βινιάτο), Σκοβ Όλσεν, Σοριάνο, Σανσόνε (56’ Ντάικς), Αρναούτοβιτς


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0