Football Talk

Bundesliga (3η αγωνιστική): Ισοπαλία για την Άιντραχτ, «τεσσάρα» και κορυφή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν! (video)

Bundesliga (3η αγωνιστική): Ισοπαλία για την Άιντραχτ, «τεσσάρα» και κορυφή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν! (video)

Σπουδαία νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ήττα για την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου παρά το υπέροχο γκολ του και ισοπαλία για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Αρμίνια.

Απέτυχε εκ νέου να πάρει την πρώτη της νίκη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έμεινε στο 1-1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, ταξίδεψε στο Μπίλεφελντ δίχως τον Κόστιτς, ο οποίος ζήτησε μεταγραφή και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε αυτή τη φορά.



Στην κορυφή βρίσκεται η εντυπωσιακή Μπάγερ Λεβερκούζεν, που ξεκίνησε το ματς στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με δύο αυτογκόλ για να φτάσει στο εμφατικό 1-4.



Η Στουτγκάρδη βρέθηκε να χάνει με 0-3 από το 28ο λεπτό και παρότι ο Ντίνος Μαυροπάνος έδωσε έναυσμα ανατροπής με το παρθενικό φετινό του γκολ, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα (2-3). Μάλιστα, ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 61ο λεπτό - υπέστη τράβηγμα - κι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.   



Με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο αρχικό σχήμα και τον Κώστα Σταφυλλίδη στον πάγκο, η Μπόχουμ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κολωνία στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον», σε ένα ματς που... πήρε φωτιά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Επιβλητική, τέλος, η Μάιντς που επικράτησε με 3-0 της Γκρόιτερ Φιρτ στην «Όπελ Αρίνα».  






Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Αρμίνια Μπίλεφελντ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

(86’ Βίμερ / 22’ Χάουγκε)

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-4

(30’ Νιντερλεχνερ / 3΄αυτ. Ιάγκο, 14’ αυτ. Νιντερλεχνερ, 75’ Σικ, 81’ Βιρτς)

Κολωνία - Μπόχουμ 2-1

(82’ Σάουμπ, 89’ Λέμπερλε / 94’ Τσόλερ)

Μάιντς - Γκρόιτερ Φιρτ 3-0

(15’ Λουκόκι, 19’ Ζάλαϊ, 92’ Στόγκερ)

Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ 2-3

(44’ Μαυροπάνος, 45’ Γκαντιουί / 3’, 9’ Τζσέονγκ Βου-Γέονγκ, 28’ Χόλερ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0