Football Talk

Λεονάρντο για Εμπαπέ: «Θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα του σταθούμε εμπόδιο αρκεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση»

Λεονάρντο για Εμπαπέ: «Θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα του σταθούμε εμπόδιο αρκεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση»

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του πως επιθυμία του Κίλιαν Εμπαπέ είναι να γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όχι μόνο την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο.

Επιπλέον, ανέφερε πως η Παρί δεν πρόκειται να πουλήσει τον νεαρό σταρ, εκτός αν η πρόταση που κατατεθεί καλύπτει τις οικονομικές της απαιτήσεις και πως ήδη έχουν κατατεθεί δυο προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. 

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο τόνισε τα εξής:

«Ο Εμπαπέ θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα του σταθούμε εμπόδιο. Είπαμε “όχι” στην πρώτη πρόταση της Ρεάλ, ωστόσο αν οι απαιτήσεις μας καλυφθούν τότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Ως τώρα έχουμε κάνει δυο πολύ σοβαρές προτάσεις ανανέωσης στον Εμπαπέ, διότι θέλουμε να του αποδείξουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Η ως τώρα στρατηγική της Ρεάλ -με την πρόταση της κοντά στα 160 εκατ. ευρώ- δείχνει σαν να θέλουν να τους πούμε όχι, ώστε κάποια στιγμή να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, αλλά ο ποδοσφαιριστής μας έχει υποσχεθεί πως αυτό δεν θα γίνει. Και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε για λιγότερα από όσα πληρώσαμε στη Μονακό για να τον αποκτήσουμε».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0