Football Talk

Ρόμπερτσον: «Δεν περίμενα να είμαι στον πάγκο με τη Μπέρνλι»

Ρόμπερτσον: «Δεν περίμενα να είμαι στον πάγκο με τη Μπέρνλι»

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ μίλησε για τον τραυματισμό τους αλλά και την έκπληξη που του προκάλεσε η απόφαση του προπονητή του να μην τον βάλει να αγωνιστεί στον αγώνα με τη Μπέρνλι.

Ο τραυματισμός του Άντι Ρόμπερτσον τον κράτησε στον πάγκο για τον αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στη Μπέρνλι. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Κώστας Τσιμίκας που εμφανίστηκε αντάξιος των προσδοκιών και με την ασίστ του και τη γενικότερη εικόνα του αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Άντι Ρόμπερτσον σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την έκπληξη του για την απόφαση του Κλοπ να τον κρατήσει στον πάγκο αλλά και για το νέο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε λίγες μέρες νωρίτερα με τους «κόκκινους».

Οι δηλώσεις του Ρόμπερτσον:

«Ο κόουτς με άφησε στον πάγκο στον αγώνα με την Μπέρνλι, κάτι που μάλλον ήταν απροσδόκητο. Όταν βρίσκεσαι στο παιχνίδι, απλά θέλεις να είσαι μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν ρεαλιστικό να γίνει με την Μπέρνλι. Τώρα έχω επιστρέψει και θα έχω μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης, οπότε θα δούμε τι θα γίνει με την Τσέλσι. Αλλά θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και όπως είπα ελπίζω ότι θα είμαι σε φόρμα για το υπόλοιπο της σεζόν».


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0