Football Talk

Play Off Europa League: Να «καθαρίσει» από νωρίς Σλόβαν Μπρατισλάβας και... πρόκριση ο Ολυμπιακός

Play Off Europa League: Να «καθαρίσει» από νωρίς Σλόβαν Μπρατισλάβας και... πρόκριση ο Ολυμπιακός
Αυτοσκοπός είναι για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κάνουν απόψε (19/8, 22.00) το πρώτο «βήμα» στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Σχετικά Άρθρα

Μετά τον σκληρό αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλα λάθη. Αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα (19/8, 22.00, MEGA TV) στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση!

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι αυτοσκοπός στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά και όσο πιο νωρίς την «καθαρίσουν» από απόψε, τόσο μεγαλύτερη ηρεμία θα επικρατήσει ξανά.

MARTINS-7-scaled.jpg

Απρόοπτο με Χασάν, ενδεκάδα με Βάτσλικ - Διεκδικούν θέση Ονιεκούρου και Βαλμπουενά

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως ετοιμάζει... «λίφτινγκ» για τον αγώνα με τους Σλοβάκους με την βασική 11άδα να περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, οι πιθανότητες αυτή την στιγμή θέλουν τον Βάτσλικ να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα κάτω από τα δοκάρια -αντί του Τζολάκη- και τον Σισέ παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας και τον Αγκιμπού Καμαρά επίσης να ξεκινά βασικός. Στο μεταξύ, μία θέση «παίζεται» και ανάμεσα στους Ονιεκούρου και Βαλμπουενά, ενώ δηλώθηκε στη λίστα για τα ματς με τη Σλόβαν και ο Ρόνι Λόπες, που όμως δεν θα αγωνιστεί απόψε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αχμέντ Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των Πειραιωτών και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Από εκεί και πέρα, τιμωρημένος είναι ο Μπα, την τελευταία αγωνιστική της ποινής του εκτίει.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Αναλυτικά η ενδεκάδα: Βάτσλικ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά.

Όσο για την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, μπορεί να μην έχει την ποιότητα της Λουντογκόρετς, ωστόσο και αυτή στην χώρα της δεν έχει... αντίπαλο. Η Σλόβαν μετράει ήδη τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της και απέκλεισε την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League για να βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, την στιγμή που στο ρόστερ της διαθέτει τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», Βλάντιμιρ Βάις.

MARTINS-5-scaled.jpg

Μαρτίνς: «Περιμένω να αντιδράσουμε!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτη (18/8) τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να βγάλει αντίδραση και να δώσει απαντήσεις απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε: «Περιμένω να δούμε αντίδραση, να δείξουμε ότι υπάρχει πρόοδος και να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης αυτό που θέλω να δω όπως στο παιχνίδι της Βουλγαρίας είναι ότι στην παράταση δείξαμε μεγαλύτερη θέληση με παίκτη λιγότερο, αυτό θέλω να το ξαναδώ αύριο. Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βάτσλικ είναι παίκτης με εμπειρία που τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει απ' τα πρώτα παιχνίδια. Τον υπολογίζουμε για το μέλλον ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ο Ονιεκούρου είναι ενταγμένος, έχει γίνει μέλος της ομάδας, είναι πολύ πιθανό όπως και για όλους τους παίκτες να παίξει».

PAPASTATHOPOULOS-scaled.jpg

Παπασταθόπουλος: «Καλή ομάδα η Σλόβαν, να δώσω το κάτι παραπάνω»

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εξέφρασε και ο στόπερ της ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Είναι δύο παιχνίδια. Το πρώτο βέβαια είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε από το πρώτο παιχνίδι να είμαστε φαβορί και να δείξουμε πως με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε παρακάτω. Είχα κάτι που με κράτησε 15 μέρες εκτός, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω αυτά που πρέπει. Ένα όνομα σαν εμένα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Ολυμπιακού για να είναι ακόμα καλύτερη», ανέφερε.

*Το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ροσάριο Αμπίσο.

**Σλόβαν και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί ξανά το 2009-10, όπου με δυο νίκες με 2-0 οι Πειραιώτες είχαν προκριθεί  στα Play Off του Champions League.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0