Football Talk

Ζίβκοβιτς: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, θα μιλήσω αργότερα για το συμβόλαιό μου»

Ζίβκοβιτς: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, θα μιλήσω αργότερα για το συμβόλαιό μου»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις δηλώσεις του για το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ριέκα (19/08, 21:00), αναφέρθηκε στη σωστή προετοιμασία της ομάδας, δίχως να θέλει να σχολιάσει την περίπτωση με το συμβόλαιό του.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φιλοξενήσει τη Ριέκα (19/08, 21:00) στο πλαίσιο των play off του Europa Conference League και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στάθηκε στην προετοιμασία που ακολούθησε η ομάδα και στο γεγονός πως άπαντες είναι έτοιμοι για να κυνηγήσουν τη νίκη.

Ρωτήθηκε, μάλιστα, και για το συμβόλαιό του, κάτι που δεν θέλησε να σχολιάσει πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι και ελπίζω να κερδίσουμε. Προφανώς και δεν είναι ο ίδιος αντίπαλος. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση.

Νομίζω πως τα λιγοστά επίσημα παιχνίδια δεν είναι πρόβλημα. Είχαμε μια καλή προετοιμασία και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδια. Ανυπομονώ να έρθει η αυριανή ημέρα».

Για τον προπονητή του: «Ναι, η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική σε αυτό το σημείο. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Κάθε παιχνίδι η αυτοπεποίθηση μας θα ανεβαίνει».

Ενώ, όσον αφορά το συμβόλαιο, είπε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό αυτή τη στιγμή. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το αυριανό παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0