Football Talk

ΑΕΚ: Τελική ευθεία για Νταντσένκο, Λόπες

ΑΕΚ: Τελική ευθεία για Νταντσένκο, Λόπες
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να χαιρετήσει τους Όλεγκ Νταντσένκο και Έλντερ Λόπες, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Η ΑΕΚ κοιτάει στην αγορά και προσπαθεί να κάνει άλλες δυο μεταγραφές μέχρι το τέλος Αυγούστου, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Ωστόσο, ετοιμάζεται να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες της, τους οποίους δεν υπολογίζει. Πρόκειται σε πρώτη φάση για τον Όλεγκ Νταντσένκο και τον Έλντερ Λόπες. Για τον πρώτο υπάρχουν τελικές συζητήσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι. Οι Ρώσοι θέλουν τον Νταντσένκο και έχουν ξεκινήσει επαφές με την ΑΕΚ εδώ και ημέρες. Σε πρώτη φάση οι κουβέντες είχαν να κάνουν με τον δανεισμό του παίκτη, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανή ακόμα και πώληση του Νταντσένκο. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ώρα.

Σχετικά με τον Λόπες, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που δείχνουν ενδιαφέρον. Ενδεικτικά ομάδες από Κύπρο, Πορτογαλία, αλλά και Ελλάδα έχουν δείξει διάθεση να τον κάνουν δικό τους. Ο τρόπος που θα αποχωρήσει ο Λόπες είναι το ζητούμενο, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0