Football Talk

Πατέρας Μέσι σε Λαπόρτα: «Χρησιμοποίησες τον γιο μου για να κερδίσεις τις εκλογές»

Πατέρας Μέσι σε Λαπόρτα: «Χρησιμοποίησες τον γιο μου για να κερδίσεις τις εκλογές»
Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι κατηγορεί τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα πως χρησιμοποίησε τον γιο του προκειμένου να κερδίσει τη θέση του.
Σχετικά Άρθρα

Έξαλλος με τον Ζοάν Λαπόρτα φέρεται να είναι ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι. Ο πρόεδρος της Μπατσελόνα παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη (05/08) πως ο ίδιος πήρε την απόφαση για την αποχώρηση του Αργεντινού σούπερ σταρ από τους Καταλανούς λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα και καθώς δεν ήθελε να υποθηκεύσει το μέλλον του συλλόγου. 

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ζότα Ζόρντι, στα τελευταία ραντεβού ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Ράφα Γιούστε, είπε στον Μέσι ότι πρέπει να δεχθεί μείωση ύψους 30% για να παραμείνει στην ομάδα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, επιτέθηκε κατά της διοίκησης των «μπλαουγράνα», λέγοντας στον ίδιο τον Ζοάν Λαπόρτα ότι χρησιμοποίησε τον γιο του για να κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία του συλλόγου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0