Football Talk

Προκριματικά Champions League: «Αστεράτες» νίκες για Μπενφίκα, Φερεντσβάρος - Όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λέγκια

Προκριματικά Champions League: «Αστεράτες» νίκες για Μπενφίκα, Φερεντσβάρος - Όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λέγκια

Έτοιμες για πρόκριση στα play off του Champions League οι Μπενφίκα και Φερεντσβάρος μετά την επικράτησή τους με το ίδιο σκορ (2-0). Στη Βαρσοβία θα κριθεί η πρόκριση μίας εκ των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λέγκια.

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (04/08) και οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπενφίκα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σπάρτακ Μόσχας μέσα στη Ρωσία και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση

Οι «αετοί», με βασικό τερματοφύλακα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ήταν καλύτεροί από τους Ρώσους και κατάφεραν με τους Ράφα Σίλβα και Ζιλμπέρτο να αποκτήσουν τεράστιο προβάδισμα για μία θέση στα play off.

Σημαντικό προβάδισμα, επίσης, πήρε και η Φερεντσβάρος. Η ομάδα της Ουγγαρίας έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στη Σλάβια Πράγας, κέρδισε με 2-0 και είναι έτοιμη να επαναλάβει την περσινή πορεία της. 

Εν αρχή πήρε βοήθεια από τον αντίπαλο ελέω του αυτογκόλ του Κασαράμπα (44’) και στη συνέχεια αξιοποίησε το πέναλτι του Καρατίν (50’). Οι Ούγρροι πάνε πλέον στην Τσεχία με ένα πολύ καλό προβάδισμα.

Τέλος, κάτω από εκρηκτικό κλίμα λόγω των επεισοδίων μεταξύ των οπαδών τους, η Ντιναμό Ζάγκρεμπέμεινε στο 1-1 με τη Λέγκια Βαρσοβίας και όλα έμειναν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό για τους Κροάτες, με τον Έρνεστ Μουτσί να ισοφαρίζει στο 82ο λεπτό.

Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 10 Αυγούστου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0