Football Talk

Μάρκο Αρναούτοβιτς: Επιστρέφει στην Ιταλία, με την πρωταθλήτρια Ίντερ να αποτελεί το μοναδικό γνώριμο στοιχείο από το πρωτάθλημα που άφησε…

Μάρκο Αρναούτοβιτς: Επιστρέφει στην Ιταλία, με την πρωταθλήτρια Ίντερ να αποτελεί το μοναδικό γνώριμο στοιχείο από το πρωτάθλημα που άφησε…

Μία εντυπωσιακή συγκυρία σηματοδότησε η επιστροφή του Μάρκο Αρναούτοβιτς στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπολόνια, ο οποίος γυρνά στην Serie A, έχοντας αντιμετωπίσει επί της ουσίας, μόνο την Αταλάντα, στο πρώτο πέρασμά του!

Σχετικά Άρθρα

Την καλύτερή της μεταγραφική κίνηση μέχρι την… επόμενη, πραγματοποίησε η Μπολόνια, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα, την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, που επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα, έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ίντερ, πριν από 12 χρόνια!

Πρόκειται σαφώς για μία μεταγραφική επιτυχία της Μπολόνια. Μία απρόβλεπτη προσθήκη, η οποία αναμένεται να αποδώσει στο έπακρο, παρά το γεγονός πως ο Αρναούτοβιτς, όσο εντυπωσιακό και αν ακούγεται, θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά, με τις ιταλικές ομάδες, με το μοναδικό κοινό στοιχείο συγκριτικά με το πρώτο πέρασμά του, να είναι η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η Ίντερ.

Το 2009 άλλωστε οι «νερατζούρι» σημείωσαν το τρεμπλ, ενώ ο Μάρκο Αρναούτοβιτς έδωσε μόλις τρία ματς στην Serie A με την φανέλα τους, αντιμετωπίζοντας τις Σιένα, Κιέβο Βερόνα και Αταλάντα, μην έχοντας συμπληρώσει αθροιστικά ένα ενενηντάλεπτο!
CVdsJvSVEAABfJK_1.jpg

Πλέον, επιστρέφει στην χώρα που τον «πίστεψε» λιγότερο από όλες, συναντώντας εντελώς διαφορετικά δεδομένα. Η Σιένα έχει διαγραφεί την τελευταία δεκαετία από τον ποδοσφαιρικό «χάρτη», η Κιέβο έχει υποβιβαστεί εδώ και χρόνια, ενώ η Αταλάντα, όταν ο Αρναούτοβιτς την αντιμετώπισε, βρισκόταν σε κακή κατάσταση, και επίσης αποχαιρέτησε την κατηγορία!

Σε κάθε περίπτωση, ο 32άχρονος Αρναούτοβιτς βρίσκεται και επίσημα στην Serie A και το μοναδικό πράγμα που μένει να του θυμίζει το πέρασμα που έκανε στα 20 του χρόνια, είναι η πρωταθλήτρια Ίντερ, την οποία βρίσκει ξανά στην κατάσταση που την… άφησε!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0