Football Talk

Αστέρας Τρίπολης: Νέα εμφάνιση… 90 χρόνια! (video)

Αστέρας Τρίπολης: Νέα εμφάνιση… 90 χρόνια! (video)
Την εντός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, η οποία θυμίζει εκείνη που φορούσε πριν από 90 χρόνια παρουσίασε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα (22/07) την εντός έδρας εμφάνιση του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για πιστό αντίγραφο της εμφάνισης που φόρεσε η ομάδα της Αρκαδίας για πρώτη φορά πριν από 90 χρόνια!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας από την ίδρυσή του το 1931. Με σεβασμό στο παρελθόν και με το βλέμμα στο μέλλον, σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα μας, για αυτή την ιστορική αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα ντυθεί με την εμφάνιση που φόρεσε για πρώτη φορά στην ιστορία του.

90 χρόνια μετά η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας σχεδιάστηκε και πάλι, για να τιμήσει την ιστορική χρονολογία της ίδρυσης, αλλά και ολόκληρη τη διαδρομή του ΑΣΤΕΡΑ αυτές τις εννέα δεκαετίες ζωής.

Κίτρινο και μπλε, τα ιστορικά μας χρώματα, το λογότυπο των 90 χρόνων στο μανίκι και στην ραφή να αποτυπώνεται ο στίχος από τον ύμνο του ΑΣΤΕΡΑ: "Ήρθες από τα παλιά, από τα ωραία χρόνια".

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

  • Η νέα εμφάνιση είναι άμεσα διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0