Football Talk

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Τοράλ!

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Τοράλ!
Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιον Τοράλ.
Σχετικά Άρθρα

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Γιον Τοράλ. Ο παίκτης είναι από την Τετάρτη (14/7) στην Ολλανδία, έχοντας ενσωματωθεί στην αποστολή των Κρητικών και πλέον είναι και με τη βούλα παίκτης της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού διεθνή μεσοεπιθετικού, Jon Miquel Toral Harper, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας τριών ετών.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως η Championship στην Αγγλία, η La Liga στην Ισπανία και η Premiership στην Σκωτία.

Γεννημένος στην πόλη Reus της Ισπανίας στις 5 Φεβρουαρίου 1995, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ακαδημία της Barcelona ενώ από το 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής της Arsenal.

Το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε δανεικός στην Brentford, με την οποία είχε 37 εμφανίσεις και 6 γκολ.
Τον Ιούλιο του 2015 παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην Birmingham, μετρώντας συνολικά 40 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η αρχή της επόμενης σεζόν τον βρήκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Granada CF (δανεικός), όπου αγωνίστηκε σε 6 αναμετρήσεις, σκοράροντας μια φορά.

Τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στην Σκωτία για την Rangers FC, πάλι με τη μορφή δανεισμού από την U23 της Arsenal. Με την ομάδα της Γλασκόβης είχε συμμετοχή σε 15 αγώνες, πετυχαίνοντας 3 γκολ.
Tον Αύγουστο του 2017 αποκτήθηκε από την Hull City, με την οποία έπαιξε σε 56 αναμετρήσεις, έχοντας 4 γκολ.

Την σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε και πάλι με τα χρώματα της Birmingham, μετρώντας 18 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Jon Toral έχει χριστεί διεθνής με την U17 της Ισπανίας.

Jon, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0