Football Talk

UEFA Champions League: Το «Ντραγκάο» στο Οπόρτο είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον τελικό

UEFA Champions League: Το «Ντραγκάο» στο Οπόρτο είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον τελικό
Η Πορτογαλία δείχνει να προσφέρει για δεύτερη σερί χρονιά, χείρα βοηθείας στην UEFA.
Σχετικά Άρθρα

Όλα δείχνουν πως το Ντραγκάο στο Οπόρτο, θα είναι το γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Champions League στις 29 Μαΐου.

Οι συζητήσεις της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μέχρι αύριο (Πέμπτη 13/05), θα έχει ανακοινωθεί η αλλαγή της έδρας, από την Κωνσταντινούπολη στην πορτογαλική πόλη. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι κουβέντες με την Π.Ο. της Αγγλίας και τη βρετανική κυβέρνηση, ωστόσο, δεν φαίνεται πως υπάρχει σημείο επαφής στα βασικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις μεταξύ τους επαφές

Η Πορτογαλία είχε δώσει και πέρυσι διέξοδο στην UEFA, καθώς διοργάνωσε το Final8 σε δύο γήπεδα, το «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Σπόρτινγκ και το «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα, το οποίο φιλοξένησε και τον τελικό της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρόθεση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι να υπάρχει ένας αριθμός περίπου 20.000 θεατών στο Ντραγκάο, σε συνεννόηση με τις δύο φιναλίστ, Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι, αλλά και την Π.Ο. της Πορτογαλίας.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0