Face to Face

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ στο BN Sports: «Θα ήταν άδικο να μην μπαίναμε στα play off – Ήταν κάτι που περιμέναμε με ανυπομονησία» (video)

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ στο BN Sports: «Θα ήταν άδικο να μην μπαίναμε στα play off – Ήταν κάτι που περιμέναμε με ανυπομονησία» (video)

Τα Ιωάννινα γιορτάζουν αφού ο ΠΑΣ πήρε πίσω το -5 και κατάφερε να μπει εν τέλει στα play off της Super League. Ο Χουάν Ντομίνγκεθ μοιράστηκε αποκλειστικά στο BN Sports κάθε στιγμή που έζησαν οι παίκτες του συλλόγου από την ώρα που έμειναν εκτός μέχρι την δικαίωση.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Δεν έχουν πολλά 24ωρα από την στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννενα αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με δάκρυα. Ο λόγος ήταν πως δεν κατάφεραν να μπουν στα play off, λόγω της ισοπαλίας τους επί του Βόλου ΝΠΣ και την παράλληλη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, μία υπόθεση εκκρεμούσε, η οποία θα άλλαζε τα πάντα.

Οι -5 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί. Σήμερα το πρωί (8/3), η ομάδα των Ιωαννίνων έμαθε πως αυτοί οι πόντοι επιστρέφουν στον ελληνικό σύλλογο, με αποτέλεσμα την είσοδο στα play off και την διεκδίκηση μίας θέσης για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Αυτό το ταξίδι μεταξύ κόλασης και παραδείσου, μοιράστηκε ο Χουάν Ντομίνγκεθ μέσω του BNSports. Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στις στιγμές που η ομάδα είδε πως μένει εκτός play off αλλά και τα συναισθήματα μετά την δικαίωση.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Αναλυτικά είπε:

  • Πώς νιώθεις ότι θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, γιατί το αξίζαμε απόλυτα. Ήμασταν από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία στις θέσεις των play off»

  • Πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ομάδα σας και γιατί;

«Είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι η αναγνώριση της προσπάθειας και της δουλειάς που κάναμε όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων του προπονητικού επιτελείου, των γιατρών και των εργαζομένων.»

  • Πέρυσι δεν έπρεπε να παίξεις αλλά φέτος είσαι. Ποιο είναι το μυστικό και ποια αλλαγή;

«Την περασμένη σεζόν τελειώσαμε την κανονική περίοδο μια θέση χαμηλότερα αν θυμάμαι καλά. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά ήταν θέμα λεπτομερειών αλλά νομίζω ότι αυτή τη σεζόν, κάναμε τους στόχους μας πιο κερδοφόρους, για παράδειγμα.»

  • Ο αγώνας που ήταν «κλειδί» για αυτήν την επιτυχία για εσάς και γιατί;

«Κατά τη γνώμη μου δεν υπήρχε παιχνίδι που να ήταν «κλειδί». Το κλειδί ήταν η καθημερινή δουλειά και η συγκέντρωση στο κάθε ματς που είχαμε μπροστά μας»

SUPER LEAGUE / ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

  • Ποιοι είναι οι στόχοι για τα playoff; Εσύ τι θέλεις;

«Η παρουσία στα play off είναι ήδη μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα με το μπάτζετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει ήδη να είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Μόλις όμως επιτεύχθηκε αυτό και πλέον, αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επόμενο βήμα, που σημαίνει να τερματίσουμε σε ευρωπαϊκές θέσεις. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.»

  • Πώς μπορεί να είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη του χρόνου;

«Όπως είπα και πριν, το κλειδί είναι η καθημερινή δουλειά και η σκέψη μόνο για το επόμενο παιχνίδι για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό»

  • Πώς ένιωσες όταν είδες ότι η ομάδα ήταν εκτός playoffπριν την επιστροφή στο -5;

«Για να είμαι ειλικρινής, με θύμωσε και με απογοήτευσε πολύ. Θα ήταν πολύ άδικο για μια ομάδα που ήταν σε θέσεις play off όλη τη σεζόν, να μείνει εκτός από στα χαρτιά»

  • Πες μου για το κλίμα μόλις το μάθατε εσύ και οι συμπαίκτες σου ότι ο ΠΑΣ θα παίξει playoff;

«Αυτό συνέβη πριν από λίγη ώρα, οπότε δεν είδα ακόμα τους συμπαίκτες μου, αλλά στο κινητό γιορτάσαμε όλοι και γράψαμε γι 'αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το ίδιο από κοντά, όλοι το περιμέναμε με ανυπομονησία.»

SUPER LEAGUE / ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0