Face to Face

Οι ιδιοκτήτες του Talking Wolves παραδέχονται στο BN Sports: «Ο Σα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας – Μας έκανε να ξεχάσουμε τον Πατρίτσιο»

Οι ιδιοκτήτες του Talking Wolves παραδέχονται στο BN Sports: «Ο Σα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας – Μας έκανε να ξεχάσουμε τον Πατρίτσιο»

Ο Ζοσέ Σα τρελαίνει το Νησί με τις εμφανίσεις του και οι Ντέιβ Ατζοπάρντι και Ματ Κούπερ μιλούν αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη για την περίπτωση του Πορτογάλου πορτιέρο.

Η εμφάνιση του Ζοσέ Σα απέναντι στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ήταν το «κερασάκι» στις τρομερές βραδιές που έχει με τη Γουλβς. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού έκλεισε το πρώτο του εξάμηνο στη Premier League με απίστευτη επιτυχία και έχει καταφέρει να γίνει από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του Νησιού.

Συγκεκριμένα, σε 19 συμμετοχές, έχει δεχθεί μόλις 14 γκολ και έχει κρατήσει οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του. Και όλα αυτά, για μία μεταγραφή μόλις οκτώ εκατ. ευρώ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Για την περίπτωσή του, αναφέρθηκαν αποκλειστικά στο BN Sports, οι ιδιοκτήτες του «Talking Wolves»Ντέιβ Ατζοπάρντι και Ματ Κούπερ. Αμφότεροι, απάντησαν από κοινού τις ερωτήσεις και συμφώνησαν πως ο Πορτογάλος άσος, είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Αναλυτικά είπαν:

  • Πείτε μου τη γνώμη σας για τον Ζοσέ Σα

«Ο Σα είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας! Στην αρχή δεν τον εμπιστευόμασταν τόσο γιατί μας άρεσε πολύ ο Ρουί Πατρίτσιο αλλά θεωρούμε πως ο Σα είναι πολύ καλύτερος. Είναι άνετος σε κάθε τομέα ως τερματοφύλακας και ήταν μια φανταστική υπογραφή για τη Γουλβς»

  • Θεωρείτε πως είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού και γιατί;

«Και βέβαια. Για τα χρήματα που πληρώσαμε, είναι λαχείο! Μπορούμε να πούμε πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Premier League μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Έχει το καλύτερο ποσοστό απόκρουσης στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, επομένως για εμάς ήταν μια εξαιρετική υπογραφή»

  • Έκανε εσάς και τους φίλους της Γουλβς να ξεχάσουν τον Ρουί Πατρίσιο και γιατί;

«Οι οπαδοί ξέχασαν πολύ γρήγορα τον Πατρίσιο λόγω του πόσο καλά τα κατάφερε ο Σα. Ανησυχήσαμε όταν έφευγε ο Πατρίσιο γιατί ήταν το νούμερο ένα στην Εθνική Πορτογαλίας. Ωστόσο, ο Σα προσαρμόστηκε γρήγορα στην ομάδα και οι φίλαθλοι μπορούν να τον εμπιστευτούν σε κάθε παιχνίδι και κατάσταση»

  • Ποιο είναι το πιο δυνατό του σημείο που σας αρέσει περισσότερο;

«Μας αρέσει το πόσο άνετος είναι ο Ζοσέ Σα με τη μπάλα. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια του και η επιρροή του στο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη για τη Γουλβς μέχρι στιγμής»

  • Τον είχατε δει πριν έρθει στο Γουλβς;

«Είχαμε ακούσει για τον Ζοσέ Σα, κυρίως από τότε που ήταν στην Πόρτο, αλλά δεν τον είχα ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνουμε το ταλέντο του»

  • Πιστεύεις ότι το καλοκαίρι θα έχει προσφορές; Θα φύγει;

«Η Γουλβς μπορεί να πάρει αρκετές προτάσεις για την περίπτωσή του, αλλά πιστεύουμε ότι θα μείνει στον σύλλογο. Αν υπήρχαν προσφορές, θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 20-25 εκατ. ευρώ για να τις εξετάσει η Γουλβς»

  • Οι Ντάνιελ Ποντένσε και Ζοσέ Σα είναι από τον Ολυμπιακό. Και οι δύο είναι πολύ καλοί στη Γουλβς. Θα συνεχίσει η ομάδα, να αγοράζει από εκεί και ποιος παίκτης σας αρέσει περισσότερο τώρα από τον Ολυμπιακό;

«Δεν βλέπουμε τόσο συχνά τον Ολυμπιακό, αλλά τα πάει καλά αυτή τη σεζόν και βγάζει πάντα καλούς παίκτες. Αν έπρεπε να υπογράψουμε κάποιον, πιθανότατα θα λέγαμε τον Μαντί Καμαρά. Πιστεύουμε ότι είναι καλός μέσος»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0