EuroLeague Final-4 2022

Ο Κρις Σίνγκλετον στο BN Sports: «Έχω ένα έξτρα κίνητρο όταν αγωνίζομαι απέναντι στον Ολυμπιακό» (video)

Ο Κρις Σίνγκλετον στο BN Sports: «Έχω ένα έξτρα κίνητρο όταν αγωνίζομαι απέναντι στον Ολυμπιακό» (video)
Ο Κρις Σίνγκλετον μιλά στο BN Sports για τον επερχόμενο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές, τον άλλοτε προπονητή του και τεχνικό της χρονιάς Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως και την ατμόσφαιρα που περιμένει να δημιουργήσουν στην Stark Arena οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί. 

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Η ώρα του ημιτελικού του Final 4 της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές πλησιάζει. Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν έξτρα ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα θέλει να δίνει το κάτι παραπάνω στα ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» όπως τόνισε, μιλώντας αποκλειστικά στο BN Sports. 

- Κρατήσατε σχεδόν ανέπαφο το περσινό ρόστερ (σσ. αποχώρησε μόνο ο Τίμπορ Πλάις), αλλά παρόλα αυτά δεν ξεκινήσατε πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Γιατί πιστεύεις ότι συνέβη αυτό;

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν με αρκετούς τραυματισμούς μετά την προετοιμασία, οπότε τα πράγματα ήταν μέτρια. Αλλά είμαστε μια ομάδα που είναι μαζί αρκετά χρόνια και ευελπτιστώ ότι θα καταφέρουμε να βρούμε τον ρυθμό μας».

- Παρά ταύτα καταφέρατε να φτάσετε ξανά στο Final 4 και ο κόουτς Αταμάν δείχνει αρκετή αυτοπεποίθηση, ειδικά τελευταία. Είστε και οι παίκτες στο ίδιο μήκος κύματος;

«Όταν μια ομάδα είναι μαζί 3-4 χρόνια τότε είναι που πρέπει να κερδίζει, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο. Όλοι το θέλουμε πολύ. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη στιγμή και έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το τρόπαιο».

- Στον ημιτελικό παίζετε κόντρα στον Ολυμπιακού του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος μόλις αναδείχθηκε τεχνικός της χρονιάς και με τον οποίο εσύ έχεις συνεργαστεί το παρελθόν (σσ. στη Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2015-16). Θεωρείς ότι έχει παρουσιάσει καινούργια πράγματα στις ομάδες του τα τελευταία χρόνια και τι περιμένεις από το ματς με τους «ερυθρόλευκους»;

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα, έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Ολυμπιακό στον τρόπο που συνέθεσε το ρόστερ με παίκτες που ταιριάζουν μεταξύ τους. Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Οι οπαδοί θα είναι με το μέρος τους, τόσο οι Έλληνες όσο και του Ερυθρού Αστέρα, αφού είναι αδελφά σωματεία. Οπότε θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ και να πάρουμε τη νίκη».

- Ξέρεις από πρώτο χέρι και τους Έλληνες οπαδούς και πως είναι να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό από την θητεία σου στον Παναθηναϊκό. Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα που αγωνίζεσαι σε τουρκικό σύλλογο ή το επίπεδο ανταγωνιστικότητας παραμένει ίδιο;

«Έχω παίξει στα τρία από τα τέσσερα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης (σσ. έχει βιώσει τα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Εφές – Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, ενώ του έχει ξεφύγει το Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν) και έχω ένα έξτρα κίνητρο όταν αγωνίζομαι απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει πάντα να δίνεις το κάτι παραπάνω. Ανεξάρτητα όμως από αυτό θέλουμε τη νίκη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του και να δώσω αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες μου».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0