EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: «Καρφιά» του Νούρκιτς στην ομοσπονδία της Βοσνίας

EuroBasket 2022: «Καρφιά» του Νούρκιτς στην ομοσπονδία της Βοσνίας

Ξέσπασμα από τον Γιουσούφ Νούρκιτς κατά της ομοσπονδίας της Βοσνίας σχετικά με τις συνθήκες που αντιμετώπισαν τα μέλη της αποστολής.

Το ταξίδι της εθνικής ομάδας της Βοσνίας στο EuroBasket τελείωσε ύστερα από την ήττα της κόντρα στη Λιθουανία. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας του έκανε δηλώσεις κατά της ομοσπονδίας της χώρας του σχετικά με τις συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

«Είμαι περήφανος για όλα τα μέλη της ομάδας. Με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε, αυτό που κάναμε ήταν εντυπωσιακό. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και η πατρίδα μας μπορεί να είναι περήφανη. Όλα αρχίζουν από την ομοσπονδία. Έχουμε διοίκηση; Μας παίρνουν προπονητή δέκα μέρες πριν; Χρειάζονται πολλά από πριν, το αθλητικό κομμάτι είναι το εύκολο. Δώστε μου τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον διευθυντή, το ΔΣ και δεν θα έχουμε ποτέ θέματα με προετοιμασία, ξενοδοχεία ή φαγητό.

Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εγώ είμαι έτοιμος να τα αναλάβω όλα. Ποιο είναι το νόημα όταν τέσσερις παίκτες κοιμούνται σε ένα κρεβάτι; Αν δεν λύνουμε βασικά πράγματα; Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να δίνουμε στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά δεν θα προοδεύσουμε πραγματικά αν δεν λύσουμε κάποια ζητήματα»
, τόνισε ο σέντερ των Μπλέιζερς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0