Euro 2024

Ποιες ομάδες ΔΕΝ θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το EURO; Απόλυτα εφικτές επιλογές σε 10.00 απόδοση από το Pamestoixima!

Ποιες ομάδες ΔΕΝ θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το EURO; Απόλυτα εφικτές επιλογές σε 10.00 απόδοση από το Pamestoixima!

Ψάχνετε να βρείτε τους χειρότερους… πρωταγωνιστές του EURO της Γερμανίας; Υπάρχουν προτάσεις και εξαιρετικές επιλογές από το Pamestoixima. Πού βρίσκεται η Γεωργία που απέκλεισε την Ελλάδα; Το BN Sports σας προτείνει ειδικά, μακροχρόνια στοιχήματα σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης πλησιάζει. Για έναν μήνα (από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου) οι τηλεοπτικές συχνότητες θα βρίσκονται σταθερά εστιασμένες στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου 24 ομάδες αναμένεται να «ριχτούν στη μάχη» για μια διάκριση. Δυστυχώς, η Εθνική μας ομάδα δεν βρίσκεται σε αυτές τις ομάδες, καθότι ηττήθηκε από την Γεωργία που έχει πάρει θέση στον 8ο όμιλο, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με πολύ ισχυρότερες ομάδες. ΠορτογαλίαΤουρκία και Τσεχία προβάλλουν ως τα απόλυτα φαβορί με τους πρωτοεμφανιζόμενους Γεωργιανούς του Βίλι Σανιόλ να θέτουν υποψηφιότητα για την χειρότερη ομάδα όχι μόνο του ομίλου αλλά και της διοργάνωσης συνολικά.

Το BN Sports, με την βοήθεια του Pamestoixima, σας προσφέρει… κάθετη πάσα για ένα μακροχρόνιο στοίχημα που διατυπώνει προβλέψεις για τις λεγόμενες «αδύναμες» ομάδες.

Παραδοσιακά, οι πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες και με «φωτεινή» εξαίρεση την Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ στην διοργάνωση της Γαλλίας το 2016 καταγράφουν κατά κανόνα αρκετά αρνητικές επιδόσεις.

 • Ενδεικτικά, η Τουρκία που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση ΕURO το 1996 ήταν και η χειρότερη ομάδα στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας τελευταία στον όμιλό της με 0 βαθμούς, χωρίς να σημειώσει γκολ και έχοντας δεχτεί 5 τέρματα.
 • Κάτι αντίστοιχο είχε καταφέρει και η Βόρεια Μακεδονία στη διοργάνωση του 2020, τερματίζοντας τελευταία στον όμιλό της, δίχως βαθμό με 2 γκολ υπέρ και 8 κατά. Και σε αυτή τη διοργάνωση, η Τουρκία τερμάτισε τελευταία στον δικό της όμιλο, δίχως να αποσπάσει βαθμό δεχόμενη κι αυτή 8 τέρματα και σκοράροντας μόλις 1.

Μελετώντας προσεκτικά κανείς τις ομάδες που απαντώνται στη φάση των ομίλων, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει πως ορισμένες ομάδες προβάλλουν ως «αδύναμοι κρίκοι». Η Σκωτία θα μπορούσε να είναι μία από αυτές με δεδομένα τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει καλές ομάδες, όπως η Γερμανία, η Ουγγαρία και η πάντοτε υπολογίσιμη Ελβετία.

H πρόταση που αφορά τη Σκωτία και φαντάζει ιδιαιτέρως ελκυστική, είναι να προτιμηθεί ως η ομάδα, όπου αναμένεται να σκοράρει τα λιγότερα τέρματα στη διοργάνωση, πρόταση που προσφέρεται σε απόδοση 10.00 από το Pamestoixima.

Η Αλβανία παρά την μαχητικότητά της θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες, καθώς έχει κληρωθεί σε έναν πάρα πολύ απαιτητικό όμιλο, με Ιταλία, Ισπανία και Κροατία.

Yπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να είναι η γειτονική μας Αλβανία, η ομάδα που θα δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση, καθώς οι αντίπαλοί της προκαλούν «σοκ και δέος», ενώ είναι γνωστή η έφεση ειδικά των Ισπανών να σκοράρουν «κατά ριπάς» σε παιχνίδια με ομάδες εμφανώς κατώτερης δυναμικής. Η επιλογή αυτή προσφέρεται σε απόδοση 7.00 από το Pamestoixima.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή της Ρουμανίας, το ρόστερ της οποίας δεν φαντάζει ικανό να κουβαλήσει την ομάδα του Ιορντανέσκου πάρα πολύ μακριά αν και αγωνίζεται σε έναν πάρα πολύ ανοικτό όμιλο με ξεκάθαρο φαβορί (Βέλγιο) αλλά και ομάδες που θα μπορούσαν να είναι στα μέτρα των Ρουμάνων (Σλοβακία και Ουκρανία). Το ενδεχόμενο η Ρουμανία να μην καταφέρει να περάσει τον όμιλο αποδίδει καλά στο Pamestoixima και μάλιστα προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Για τους τολμηρούς, ενδιαφέρον εμφανίζει και η προοπτική… αποτυχίας της Πολωνίας, με δεδομένο πως έχει κληρωθεί σε έναν επίσης δύσκολο όμιλο (όμιλος θανάτου) με αντιπάλους τις Γαλλία, Ολλανδία και την Αυστρία, η οποία αποτελεί ομάδα – μυστήριο. Το σενάριο οι «μπιαλοτσερβόνι» να αποκλειστούν από τη φάση των ομίλων, ανταμείβει πολύ καλά. Απόδοση 1.55 για τον άδοξο αποκλεισμό της παρέας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την φάση των ομίλων από το Pamestoixima.

Για την Γεωργία πάντως, η πρόταση που θα μπορούσε να βρει άμεση εφαρμογή και ενδεχομένως αξίζει τη δοκιμή είναι να προτιμηθεί ως η ομάδα που θα δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 10.00 από το Pamestoixima.

Πάμε να δούμε τις χειρότερες ομάδες στην ιστορία των ομίλων του EURO διαχρονικά:

 • Oι διοργανώσεις του 1964, 1968, 1972 και 1976 δεν είχαν ομίλους, συνεπώς εξαιρούνται από τη συζήτηση.

 • Στη διοργάνωση του EURO 1980 οι χειρότερες ομάδες ήταν η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ολλανδία οι οποίες δέχτηκαν 4 γκολ.
 • Στο EURO του 1984 την αρνητική πρωτιά κατέλαβε η Γιουγκοσλαβία η οποία δέχτηκε 10 τέρματα, δίχως μάλιστα να συγκεντρώσει βαθμό.
 • Στο EURO του 1988 δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να ξεχωρίσουν η Δανία και η Ισπανία οι οποίες είδαν την εστία τους να παραβιάζεται 7 φορές, μην καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν βαθμό.
 • Στη διοργάνωση του 1992, δεν υπήρξε κάποια ομάδα που να έμεινε πολύ πίσω στον ανταγωνισμό, με την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (η προκάτοχος της Ρωσίας) ίσως να αποτελεί μία από αυτές.
 • Στο EURO του 1996 η Τουρκία ήταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα της φάσης των ομίλων, όπως άλλωστε προειπώθηκε και άνωθεν.
 • Στη συνδιοργάνωση του EURO του 2000 από τις Κάτω Χώρες, η Δανία αποτέλεσε τον πλέον αδύναμο κρίκο, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμό και δέχτηκε 8 τέρματα, δίχως να σκοράρει κανένα. Το παρήγορο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως οι Σκανδιναβοί έπεσαν σε πολύ δύσκολο όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία και την πανίσχυρη Τσεχία.
 • Στην «αλησμόνητη» για τον ελληνισμό διοργάνωση του 2004, η Βουλγαρία υπήρξε μακράν (της δεύτερης) χειρότερη ομάδα της φάσης των ομίλων έχοντας δεχτεί 9 τέρματα (1 υπέρ) μην κατορθώνοντας να αποσπάσει βαθμό.
 • Στο EURO 2008, ήταν η Ελλάδα η χειρότερη ομάδα των ομίλων, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε βαθμό και τερμάτισε τελευταία με 1 μόλις τέρμα υπέρ και 5 κατά.
 • Στη διοργάνωση του 2012, ήταν η Ολλανδία η ομάδα που αποτέλεσε την αρνητική έκπληξη της φάσης των ομίλων, καθώς δεν στάθηκε ικανή να συλλέξει ούτε έναν βαθμό, δεχόμενη 5 γκολ και σημειώνοντας 2.
 • Το 2016, οι «πρωτάρηδες» Ουκρανοί δεν τα πήγαν ακριβώς καλά, τερματίζοντας τελευταίοι στον όμιλό τους με 5 γκολ παθητικό, 0 ενεργητικό και χωρίς πόντο.
 • Τέλος, στην πρόσφατη διοργάνωση του 2020, Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία ήταν με διαφορά οι χειρότερες ομάδες του ομίλου, όπως ειπώθηκε και παραπάνω.
 • Σε ό,τι αφορά την προσεχή διοργάνωση του EURO; Διαλέγετε και παίρνετε. Όπως προτάθηκε και παραπάνω υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.

Αλβανία. Γεωργία. Ρουμανία και Πολωνία. Κάνετε μία… υπεύθυνη βόλτα στο Pamestoixima και επιλέγετε με άνεση την δική σας έμπνευση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης