Betpost

Σκοράρει από νωρίς ο Παναθηναϊκός, δεύτερος σερί άσσος για τη Φιορεντίνα!

Σκοράρει από νωρίς ο Παναθηναϊκός, δεύτερος σερί άσσος για τη Φιορεντίνα!

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου και το BN Sports σας παρουσιάζει τις δύο προτάσεις του για τις επικείμενες αναμετρήσεις της ημέρας. Διαλέξαμε τον Παναθηναϊκό και τη Φιορεντίνα και στηρίζουμε τους γηπεδούχους!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Λαμία, μερικές ημέρες μετά την ήττα του από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» ξεκινούν πλέον από την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχουν την ΑΕΚ να… κυνηγούν και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, σε ένα ματς που παραδοσιακά κερδίζουν από το ημίχρονο.

Αυτό θεωρούμε πως θα συμβεί και φέτος, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «διψά» για τη νίκη, έχοντας και τον Φώτη Ιωαννίδη σε καλή κατάσταση, που έχει σκοράρει δις στα 2 τελευταία απέναντι στη Λαμία, εντός έδρας.

Απών φυσικά ο τιμωρημένος Κουρμπέλης, αήττητη στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις η φιλοξενούμενη, αλλά με πολύ δύσκολο έργο.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη επιλογή μας αφορά τη Serie A, με τη Φιορεντίνα να υποδέχεται τη Μπολόνια, σε ένα διαδοχικό εντός έδρας ματς για τους «βιόλα», μετά την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν σε «διπλό» ματς την Κρεμονέζε.

Ήταν ανώτερη της Τορίνο και επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 2-1, με τη Φιορεντίνα να θέλει να κάνει το 2Χ2 και να τη συναντάμε σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. Καλή ευκαιρία, τη στηρίζουμε, με φόντο τον δεύτερο συνεχόμενο άσσο επί της Μπολόνια στο «σπίτι» της, δίχως να έχει δεχθεί γκολ από τους φιλοξενούμενους τα 4 τελευταία χρόνια!

Η πρόταση του BN Sports:

(17:00) Παναθηναϊκός – Λαμία 1 ημίχρονο

(17:00) Φιορεντίνα – Μπολόνια 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0