Betpost

Γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», επιστρέφει στις νίκες ο Κορμπεράν

Γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», επιστρέφει στις νίκες ο Κορμπεράν
Η Τσέλσι σάρωσε στις μεταγραφές και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά η Φούλαμ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σε ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ, την ώρα που η Γουέστ Μπρομ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Κόβεντρι. 

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε το μεταγραφικό ντεμαράζ αποκτώντας και τον Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα. Πλέον έχοντας όλους όσους παίκτες ήθελαν οι «μπλε» ξεκινάνε την αντεπίθεση τους για την πρώτη τετράδα. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει άμεσα να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς με ομάδες όπως η Φούλαμ. Το καλό για την Τσέλσι είναι πως η Φούλαμ δεν κλείνεται κάτι που το δείχνει και με τα 32 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής, αλλά δεδομένα έχει θέματα πίσω. Ο Πότερ χρειάζεται λίγο χρόνο για να ενσωματώσει τους νέους παίκτες  και γι αυτό η επιλογή μας θα είναι το G/G & Over 2,5.

Η δεύτερη μας επιλογή θα είναι η επιστροφή στις νίκες για την Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αποκλείστηκε στο Κύπελλο με κακή εμφάνιση και ο Ισπανός τεχνικός έβαλε γκάζια στους παίκτες του. Και αυτό γιατί πλέον έχουν φτάσει στο -2 από τις θέσεις των πλέι οφ, αφού στο πρωτάθλημα έχει μόλις δύο ήττες στα 11 τελευταία ματς. Η Κόβεντρι μπορεί να είναι και η ίδια κοντά στις θέσεις της πρώτης εξάδας, αλλά ο στόχος της μόνο αυτός δεν είναι. Μέχρι στιγμής τα πάει καλά και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι το τέλος της σεζόν. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΤΣΕΛΣΙ – ΦΟΥΛΑΜ   G/G & Over 2,5

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0