Betpost

Το κίνητρο των Λίβερπουλ και Ίντερ οδηγός

tags :
Το κίνητρο των Λίβερπουλ και Ίντερ οδηγός
Λίβερπουλ και Ίντερ έχουν μπροστά τους δύο αγώνες κόντρα σε Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου επιβεβαιώσης των φετινών τους δυνατοτήτων και το κίνητρο τους μας καλύπτει.

Η Νάπολι φιλοξενεί την Λίβερπουλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με μια Λίβερπουλ να ψάχνει διέξοδο στην Ευρώπη μετά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα στην Premier League. Οι «κόκκινοι» έχουν χτυπηθεί από συνεχόμενους τραυματισμούς στον χώρο του κέντρου και τώρα που αρχίζουν οι διπλές υποχρεώσεις σε Αγγλία και Ευρώπη ο Κλοπ και παίκτες του καλούνται να δείξουν χαρακτήρα. Η Νάπολι από την πλευρά της θα κουβαλάει τον ενθουσιασμό και την έδρα και θα προσπαθήσει για μια μεγάλη νίκη. Είναι στο χέρι της Λίβερπουλ να δείξει πως είναι το φαβορί και να στείλει μήνυμα στους άλλους διεκδικητές πως είναι στο γκρουπ των ομάδων που μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος στον τελικό.

Από τον ιταλικό Νότο στον Βορρά και στο Μιλάνο όπου η Ίντερ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί όπως συνήθως στην Γερμανία δεν έχουν αντίπαλο και για άλλη μια χρονιά ο τίτλος είναι καθαρά δικιά τους υπόθεση την ώρα που στην Ευρώπη θέλουν να πάνε μέχρι τέλος και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Ίντερ μπορεί να μην έχει ακόμα την ομάδα για να φτάσει μέχρι το τέλος, αλλά φέτος θέλει αρχικά να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προέρχεται από δύο σερί ήττες με την τελευταία κόντρα στην Μίλαν να πονάει ιδιαίτερα. Για τον λόγο αυτό η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για τους «νερατζούρι» που θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Μια νίκη η οποία πληρώνει καλά και θα την στηρίξουμε.

ΝΑΠΟΛΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2
ΙΝΤΕΡ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0