Betpost

Στοίχημα: Υποσχόμενη πρεμιέρα με… πολλά γκολ στο Champions League!

Στοίχημα: Υποσχόμενη πρεμιέρα με… πολλά γκολ στο Champions League!

Επιτέλους, το Champions League ξεκινάει και πάλι, έτοιμο να μας προσφέρει νέες συγκινήσεις και πολλά… γκολ!

Αναμονή τέλος, το Champions League επιστρέφει και η αναζήτηση για τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης αρχίζει και πάλι. Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα και φυσικά εκεί θα επικεντρωθούμε, με τα γκολ να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Τσέλσι φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ από την τοπική Ντιναμό. Οι «μπλε» ήταν με διαφορά η πρωταθλήτρια στις μεταγραφές στην Premier League, δαπανώντας πάνω από 200 εκατ. ευρώ για την ενίσχυσή της. Θα χρειαστεί χρόνος για να ενσωματωθούν στην ομάδα τα νέα αποκτήματα και τουλάχιστον για την ώρα η Τσέλσι δείχνει λίγο έως πολύ ευάλωτη, μην εμπνέοντας σιγουριά, ειδικά στην άμυνα.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ (στα 4 από τα πέντε παιχνίδια της στην Premier έχει δεχθεί τέρμα), αλλά τουλάχιστον επιθετικά βρίσκει λύσεις. Η Ντιναμό από την άλλη είναι προφανώς κάποια επίπεδα ποιότητας πιο κάτω ωστόσο επιθετικά είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Δεδομένης της κατάστασης της Τσέλσι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει αρκετά καλά (στο 1.95 το g/g) και εμείς δεν έχουμε λόγο να μη το βάλουμε στο δελτίο μας.

Για την δεύτερη επιλογή μας, πάμε στην Αυστρία, στο ματς ανάμεσα στην Σάλτσμπουργκ και την Μίλαν. Οι «ροσονέρι» πήραν σπουδαία νίκη το Σάββατο (3/9) στο «derby della madonnina» κόντρα στη συμπολίτισσα Ίντερ και πήραν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Αν εξαιρέσουμε το ματς κόντρα στη Σασουόλο, σε όλα τα υπόλοιπα επίσημα παιχνίδια της η πρωταθλήτρια Ιταλίας σκόραρε. Έχει ακόμα θεματάκια να λύσει η ομάδα του Πιόλι αλλά σε κακή κατάσταση δεν είναι. Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ είναι η κλασσική… Σάλτσμπουργκ! Ομάδα επιθετική, που δεν παίζει με σκοπιμότητες και φυσικά αφελής στην άμυνα. Με αυτά τα δεδομένα, τα πολλά γκολ είναι μονόδρομος σε αυτό το παιχνίδι και το over 2.5 βρίσκεται σε καλές τιμές ακόμα (στο 1.75).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ –Τσέλσι G/G

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0