Betpost

Ανώτερη η Μπενφίκα, πιο έτοιμη η Τζουργκάρντεν

tags :
Ανώτερη η Μπενφίκα, πιο έτοιμη η Τζουργκάρντεν
Η Μπενφίκα έχει μπει δυνατά στην σεζόν και ΄χει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην ουδέτερη Πολωνία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου,την ώρα που η πιο έτοιμη Τζουργκάρντεν θα επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. 

Η Ντιναμό Κιέβου εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής. Χωρίς ενίσχυση και με μόλις έναν ξένο έχει καταφέρει να μην επηρεαστεί από τον πόλεμο κι έχει ήδη δύο προκρίσεις κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Στουρμ Γκρατς. Συνεχίζει να δίνει τα παιχνίδια της στην ουδέτερη Πολωνία. Από την πλευρά της η Μπενφίκα έχει ξεκινήσει δυναμικά την σεζόν έχοντας ήδη το απόλυτο των νικών σε τέσσερα παιχνίδια ενώ στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών του Champions League ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μίντιλαντ. Καλή η Ντιναμό αλλά νομίζω ότι εδώ θα σταματήσει η πορεία της με τους Πορτογάλους να καθαρίζουν την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Από το Champions League στο Conference όπου η Τζουργκάρντεν φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ. Οι Σουηδοί βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ και στην Ευρώπη μετράνε δύο προκρίσεις. Δείχνει να αντέχει με δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη έχοντας μια διάρκεια στην απόδοσή της. Ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε στην Σουηδία με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα για την ρεβάνς. Η κυπριακή ομάδα δείχνει στην αρχή να βασίζεται στην άμυνα της κάτι που το απέδειξε και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Κιζιλσάρ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και η ετοιμότητα τους θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΑΠΟΕΛ 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0