Betpost

Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους

tags :
Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους
Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα σε Σασουόλο και Χετάφε στις πρεμιέρες τους σε ιταλικό και ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους μετά την περσινή τραγική χρονιά σε όλα τα επίπεδα ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος με στόχο τουλάχιστον να δείξει πως μετά από δύο χρόνια μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Οι «μπιανκονέρι» ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση ποδοσφαιριστών όπως ο Ντι Μαρία, ο Μπρέμερ και ο Πογκμπά, ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά. Την ίδια ώρα η Σασουόλο δείχνει αποδυναμωμένη αφού παραχώρησε τον Σκαμάκα στην Γουέστ Χαμ κι ετοιμάζεται να δώσει και το άλλο μεγάλο της αστέρι, τον Ρασπαντόρι. Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους η οποία για να μπορέσει να δείξει ότι επέστρεψε τέτοια παιχνίδια στο Τορίνο θα πρέπει να τα καθαρίζει κι εύκολα μάλιστα.

Από την Ιταλία στην Ισπανία όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την περσινή της σεζόν όπου πέτυχε το ελάχιστο (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ) θέλει να δείξει πως μπορεί να μπει σφήνα στο δίπολο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα. Λίγες οι κινήσεις της αλλά το μεγάλο όπλο της λέγεται Ντιέγκο Σιμεόνε. Από την πλευρά η Χετάφε απέφυγε τον υποβιβασμό με τον Κίκε Φλόρεθ στον πάγκο και δείχνει πως φέτος θα είναι καλύτερη με πέρυσι. Παρόλα αυτά η Ατλέτικο είναι ανώτερη ως ομάδα και με την παράδοση υπέρ της μπορεί να κάνει το διπλό και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0