Betpost

«Καίγεται» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τα γκολ στην Βόρεια Μακεδονία

«Καίγεται» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τα γκολ στην Βόρεια Μακεδονία

Μετά το 2-2 στον αγώνα της Κροατίας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σκούπι «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League, σε έναν αγώνα που υπόσχεται γκολ.

Μαχητική αποδείχθηκε η Σκούπι στον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αποσπώντας σπουδαία ισοπαλία με 2-2. Παρότι στα χαρτιά αποτελούσαν αουτσάιντερ, δεν τρόμαξαν και με γκολ στο 89’ έφυγαν με ένα αποτέλεσμα που τους κρατά ζωντανούς για την ρεβάνς. Παράλληλα, έδειξαν όλα τα αμυντικά προβλήματα που έχει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Κροάτες στους τρεις επίσημους αγώνες που έχουν δώσει μέχρι τώρα στην σεζόν, έχουν δεχθεί πέντε γκολ, από Λοκομοτίβα, Σκούπι και Σλάβεν. Βέβαια, έχουν σκοράρει και 10 φορές! Η δύναμη τους βρίσκεται σαφώς στην επιθετική τους συγκομιδή, κάτι που, ενώ βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, είναι αναγκασμένοι να αποδείξουν στην Βόρεια Μακεδονία.

Από την άλλη πλευρά, η Σκούπι προκρίθηκε οριακά από την Λίνκολν, γλυτώνοντας στον δεύτερο αγώνα, καθώς μετά το 3-0 του πρώτου, γνώρισε την ήττα με 2-0. Έχει όμως την ψυχολογία στα ύψη μετά την εξαιρετική εμφάνισή της στην Κροατία, ενώ δεν έχει και κάτι να χάσει. Με την δύναμη της έδρας και την δυσλειτουργική άμυνα της Ντιναμό, δεν αποκλείεται να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Όλα τα δεδομένα οδηγούν σε ένα «ανοιχτό» ματς, με πολλές φάσεις και πιθανώς αρκετά γκολ, με το over να… φωνάζει.

 

Πρόταση:

Σκούπι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Over 2,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0