Betpost

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο

tags :
Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο
Παλμέιρας και Ρίβερ Πλέιτ είναι τα ξεκάθαρα φαβορί κόντρα σε Σέρο Πορτένιο και Βέλεζ ώστα να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες από το πρώτο ματς. 

Μετά το απόλυτο 2 στα 2 στα χθεσινά ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες συνεχίζουμε από την ίδια διοργάνωση με την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Παλμέιρας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σέρο Πορτένιο. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα αυτή την στιγμή βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση όπως δείχνει και η 1η θέση στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Στόχος της «Βερντάο» είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα της και κόντρα στην Σέρο είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι προέρχονται από την απώλεια του πρωταθλήματος Απερτούρα από την Λιμπερτάδ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Λιμπερταδόρες. Για το ματς με την Παλμέιρας η Σέρο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, προβλήματα που μπορεί να τα εκμεταλλευθούν οι Βραζιλιάνοι και να κάνουν το διπλό.

Παραμένουμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και κατεβαίνουμε στην Αργεντινή όπου η Βέλεζ φιλοξενεί την Ρίβερ Πλέιτ σε μια «εμφύλια μάχη». Οι γηπεδούχοι κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης και στα δύο αυτά ματς με την Ρίβερ παίζουν ουσιαστικά όλη την σεζόν. Στην αντίπερα όχθη η Ρίβερ Πλέιτ δείχνει να βρίσκει την φόρμα της την κατάλληλη στιγμή και με δύο νίκες στο πρωτάθλημα άφησε πίσω της το νωθρό ξεκίνημα. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς.

 

Σέρο Πορτένιο – Παλμέιρας 2

Βέλεζ – Ρίβερ Πλέιτ 2


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0