Betpost

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για υψηλό σκορ στο Βίλνιους

tags :
Στοίχημα: Προϋποθέσεις για υψηλό σκορ στο Βίλνιους

Οι μάχες των Εθνικών συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη (07/06), με τα παιχνίδια για το Nations League να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και από την αναμέτρηση Λιθουανία - Τουρκία, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Nations League.

2η Αγωνιστική στο 1ο γκρουπ της Γ’ Κατηγορίας, η Λιθουανία δεν μπόρεσε να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, γνωρίζοντας στην πρεμιέρα εντός έδρας ήττα με 2-0 από το Λουξεμβούργο. Ο στόχος της για τον όμιλο περιορίζεται στην αποφυγή της τελευταίας θέσης, ήταν η τρίτη σερί επίσημη ήττα για το συγκρότημα του Ιβανάουσκας, δίχως να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Αντίθετα η Τουρκία έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα κόντρα στα Νησιά Φερόε, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 4-0. Είναι το απόλυτο φαβορί στον όμιλο για άμεση επάνοδο στη Β’ κατηγορία του Nations League και το συγκρότημα του Κουντζ θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχει φυσικά σήμερα το προβάδισμα, οι τιμές του “διπλού” ωστόσο βρίσκονται αρκετά χαμηλά. Η Τουρκία διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα, τη στιγμή που δεν φημίζεται για την αμυντική της συγκέντρωση και δεν αποκλείεται να βρουν γκολ και οι Λιθουανοί. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και υψηλό σκορ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0