Betpost

Σκοράρει στο Όλντ Τράφορντ η Μπρέντφορντ, έχει το μυαλό στο Europa League η Άιντραχτ!

Σκοράρει στο Όλντ Τράφορντ η Μπρέντφορντ, έχει το μυαλό στο Europa League η Άιντραχτ!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πέρασε και η 35η αγωνιστική της Premier League να τελειώνει, όμως το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ μοιάζει κομβικό για τους «κόκκινους διαβόλους». Την ίδια ώρα, Λεβερκούζεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης συναντιούνται πριν από την ρεβάνς των «αετών» στο Europa League και το μυαλό τους πιθανότατα θα είναι εκεί!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αν αναλογιστεί κανείς πως το… τρένο της τετράδας μοιάζει να έχει χαθεί.

Και αν μαθηματικά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, τα αποτελέσματα των Άρσεναλ και Τότεναμ απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Λέστερ, αυτό δείχνουν. Όσον αφορά το ματς τους με την Μπρέντφορντ, η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος τρόπο που η ομάδα του Ράνγκνικ δεν θα δεχθεί γκολ.

Το έχει βιώσει πέντε συνεχόμενες φορές στο «σπίτι» της και η Μπρέντφορντ που παίζει χωρίς άγχος θα καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ούσα τέσσερα ματς χωρίς ήττα.

Την ίδια ώρα, επί γερμανικού εδάφους, η Μπάγερ Λεβερκούζεν συναντά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μοιάζει με… μεθυσμένη πολιτεία, μετά το «διπλό» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι καταιγιστική υπέρ των γηπεδούχων, με 20 γκολ αθροιστικά και από τους δύο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και 100% επιτυχία από πλευράς Λεβερκούζεν.

Η Άιντραχτ θα έχει το μυαλό στην Ευρώπη, η Λεβερκούζεν θέλει το τρίποντο και πιθανότατα το 1 και Under 3,5 θα επιβεβαιωθεί.

Πρόταση:

(21:30) Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1 και Under 3,5

(22:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0