Betpost

«Καθαρές» νίκες για Λειψία και Μαρσέιγ!

«Καθαρές» νίκες για Λειψία και Μαρσέιγ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (10/04) ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά οι αναμετρήσεις της Λειψίας και της Μαρσέιγ, κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Η Λειψία υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ, σε μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αλλά και με ένα ξεκάθαρο φαβορί. Ειδικά στην παρούσα φάση. 
 
Οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Bundesliga από την έλευση του 2022 κι έπειτα, αφού μετρούν μόλις μία ήττα από την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, κάθε νίκη τους συνδυάζεται με περισσότερα από ένα γκολ. Μοναδική εξαίρεση το «φτωχό» 1-0 επί της Μπόχουμ (27/02).

Απέναντι στην ασταθή μακριά από το σπίτι της, Χόφενχαϊμ, που έχει ηττηθεί τρεις φορές στις τελευταίες πέντε «εξόδους» της, ο άσος σε συνδυασμό με τα γκολ μοιάζει εξαιρετική επιλογή.
 
Στο έτερο ματς που ξεχωρίζουμε, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, Μαρσέιγ, υποδέχεται στο Βελοντρόμ τη Μονπελιέ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τους 15 βαθμούς που τις χωρίζουν.
 
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σε κάθε μία από τις οποίες έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Απέναντι στη Μονπελιέ των πέντε ηττών, στα τελευταία οκτώ ματς, η επιλογή γίνεται προφανής.
 
Πρόταση:
(20:30) Λειψία - Χόφενχαϊμ 1 & Over 1.5
(22:00) Μαρσέιγ - Μονπελιέ 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0