Betpost

Μπενφίκα όπως… Ίντερ για τη Λίβερπουλ – Λίγα γκολ λόγω Ατλέτικο

Μπενφίκα όπως… Ίντερ για τη Λίβερπουλ – Λίγα γκολ λόγω Ατλέτικο

Οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του Champions League ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (05/04) και προφανώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League, με το momentum να είναι ξεκάθαρα υπέρ των Άγγλων.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως την αποψινή τους αναμέτρηση (05/04, 22:00) οι «Reds» έχουν κερδίσει κάθε ματς που έχουν δώσει, με μοναδικές εξαιρέσεις την ήττα με 1-0 από την Ίντερ (08/03), στο τελευταίο ματς που έδωσαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τη λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι (27/02) στον τελικό του League Cup. Άλλωστε, κάπως έτσι έχουν φτάσει έναν βαθμό μακριά από την πρώτη θέση, κάτι που έμοιαζε με «θαύμα» στις αρχές του χρόνου.

Από την άλλη πλευρά, η Μπενφίκα μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο ματς της απέναντι στην Μπράγκα (01/04, 3-2) αλλά παρέμενε αήττητη από τις 7 Φεβρουαρίου. Το «διπλό» που της χάρισε την πρόκριση στην έδρα του Άγιαξ προφανώς έχει θορυβήσει τη Λίβερπουλ. Το χάσμα δυναμικότητας των δύο ομάδων, ωστόσο, είναι τέτοιο, ώστε αν οι Άγγλοι παρουσιαστούν με την ίδια σοβαρότητα που το έκαναν στην έδρα της Ίντερ στον προηγούμενο γύρο,  οι «αετοί» δεν θα έχουν τύχη, ούτε εντός έδρας.

Στην έτερη επιλογή μας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κυνικά και αθόρυβα, θυμίζοντας τους «ροχιμπλάνκος» του παρελθόντος, το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε εκτός τη συμπολίτισσα της αρμάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στον προηγούμενο γύρο κι επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι» αγωνιστικά, αφού από τις 19 Φεβρουαρίου μετρά μόνο νίκες. Μοναδική εξαίρεση; Η ισοπαλία απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» στις 23 Φεβρουαρίου.

Η γηπεδούχος Σίτι έχει προφανώς τον πρώτο λόγο στην έδρα της, αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των «Πολιτών». Πόσω μάλλον αν ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιλέξει να παίξει με τον γνώριμο αμυντικογενή τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση, τα λίγα τέρματα θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Πρόταση:

(22:00) Μπενφίκα – Λίβερπουλ 2 & Over 1.5
(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης Under 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0