Betpost

Ρεβάνς με «φουλ» του... γκολ στο Europa League!

Ρεβάνς με «φουλ» του... γκολ στο Europa League!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (17/03) ξεχειλίζει από επιλογές, ωστόσο εμείς εστιάζουμε σε δύο αναμετρήσεις από τη φάση των «16» του Europa League!
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται στην έδρα της την Αταλάντα στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Ιταλών. Όπως στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα, αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό ματς, με τον κύριο λόγο να τον έχει επίθεση έναντι της άμυνας.

Οι «ασπιρίνες» από τη δική τους πλευρά έχουν σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που έχουν δώσει τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη, με μοναδική εξαίρεση την ήττα με 1-0 από τη Φερεντσβάρος στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Εντός έδρας αναμένεται να το πράξουν ξανά, πόσο μάλλον απέναντι στην Αταλάντα, η οποία μόνο σε ένα ευρωπαϊκό ματς στη φετινή σεζόν δεν δέχθηκε γκολ. Σε όλα τα άλλα έχει επιβεβαιώσει και το Goal/Goal και το Over 2.5! Η επιλογή μας γίνεται προφανής.
 
Κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και στην αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Μπέτις. Οι Γερμανοί κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο «διπλό» από την ιβηρική χερσόνησο και τώρα στην έδρα τους, θα πρέπει να υπερασπιστούν το 2-1 υπέρ τους.

Από την άλλη πλευρά, η Μπέτις έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι εντός και εκτός συνόρων. Αναγκαστικά θα ψάξει το γκολ από νωρίς. Είτε το βρει και το παιχνίδι ανοίξει επικίνδυνα, είτε απλώς το ψάξει και άφησει ανοιχτούς χώρους για τους «αετούς», γκολ θα υπάρξουν στην αναμέτρηση και δύο φύσει επιθετικές ομάδες, δεν θα αφήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Πρόταση:
(19:45) Μπάγερ Λεβερκούζεν - Αταλάντα Goal/Goal & Over 2.5
(22:00) Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπέτις Goal/Goal & Over 2.5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0