Betpost

Στοίχημα: Παίρνει νίκη με πειστικό τρόπο ο Ολυμπιακός

Στοίχημα: Παίρνει νίκη με πειστικό τρόπο ο Ολυμπιακός

Πλούσιο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής (13/03) με ντέρμπι στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και έναρξη στα πλέι οφ της Super League. Εκεί στρέφεται το σημερινό μας ενδιαφέρον, με τη βασική μας πρόταση να έρχεται από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρης, το οποίο μπορείτε στα προγνωστικά ποδόσφαιρο.

Δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Μαρτίνς στο φετινό πρωτάθλημα, είδε τη διαφορά απ’ τον δεύτερο ΠΑΟΚ να μειώνεται στους 12 πόντους, παραμένει φυσικά ικανή για να μην αισθάνεται απειλή.


Από την πλευρά του ο Άρης έχει αποκτήσει άλλη ψυχολογία μετά την έλευση του τεχνικού Μπούργος, το έδειξε και στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο μάλιστα κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια με ανατροπή στο σκορ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τον Άρη, όπου δέχτηκε ένα τέρμα, ανέβηκε στους 45 πόντους και παρέμεινε στο -1 απ’ την ΑΕΚ, στο +3 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +5 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ταρακούνησε τον Ολυμπιακό, αναμένεται να εμφανιστεί διαφορετικός, τη στιγμή που ο Άρης δεν μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός εκτός έδρας, ενώ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του βασικού Μαντσίνι. Περιμένουμε ότι οι ερυθρόλευκοι θα φτάσουν σε μια πειστική νίκη.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0