Betpost

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «ζορίζει» την Μπαρτσελόνα - Έχει γκολ στο ντέρμπι της Bundesliga!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «ζορίζει» την Μπαρτσελόνα - Έχει γκολ στο ντέρμπι της Bundesliga!
Ημέρα ντέρμπι σήμερα (06/02) σε La Liga και Bundesliga, με τις επιλογές μας να στρέφονται γύρω από αυτά, ώστε να πετύχουμε το 6/6 μετά τις επιτυχίες των δύο τελευταίων ημερών.
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Καμπ Νόου την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ντέρμπι που συνήθως έκρινε τίτλο, ενώ τώρα, αν κρίνει κάτι στο τέλος της σεζόν, θα είναι η Ευρώπη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ηχηρές απουσίες, με χαρακτηριστικότερες αυτή του Ντεπάι και του Γκριεζμάν.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει τη φετινή σεζόν. Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν δύο νίκες εντός έδρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στη La Liga, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μία νίκη. Το «ελαφρυντικό» για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πως χρειάστηκε να περάσει από δύσκολες έδρες, όπως αυτή της Βιγιαρεάλ, της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά τη φετινή σεζόν, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πως το Καμπ Νόου συνεχίζει να συγκαταλέγεται μέσα σε αυτές, καθώς το έχουν «αλώσει» ομάδες που θα το πίστευε κανείς. Παραμένει, ωστόσο, ένα ματς ιδιαίτερο, ένα ντέρμπι και συνήθως σε αυτές τις αναμετρήσεις, ο πιο «σκληρός» κερδίζει ή τουλάχιστον δεν χάνει. 

Στην έτερη μας επιλογή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Signal Iduna Park, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει ξανά στο -6 από την πρωτοπόρο στην Bundesliga, Μπάγερ Μονάχου. Παρά το υψηλό κίνητρο των γηπεδούχων, όμως, τα γκολ δεν αναμένεται να λείψουν. 

Τόσο οι Βεστφαλοί, όσο και οι «ασπιρίνες», δείχνουν μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα, ενώ δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα τους παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχουν επιβεβαιώσει εννιά φορές το Goal/Goal και άλλες τόσες το Over 2.5. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν επιβεβαιώσει και τα δύο, στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους, κάνοντας την επιλογή μας, προφανή.

Πρόταση:
(16:30) Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν Goal/Goal & Over 2.5
(17:15) Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης Χ2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0