Betpost

«Ξεσπά» η Μπάγερν Μονάχου - Προβάδισμα στη Μαρσέιγ, απέναντι στην αποδεκατισμένη Μπορντό!

«Ξεσπά» η Μπάγερν Μονάχου - Προβάδισμα στη Μαρσέιγ, απέναντι στην αποδεκατισμένη Μπορντό!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (07/01) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά η στήριξη στο κίνητρο της Μαρσέιγ και της Μπάγερν Μονάχου έχει αξία.
 
Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Γκλάντμπαχ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, μετά το εφιαλτικό 5-0 υπέρ των φιλοξενούμενων στα τέλη Οκτωβρίου. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά, οι απουσίες λόγω κορονοϊού έχουν πολλαπλασιαστεί στο βαυαρικό «στρατόπεδο», αλλά το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έχει... ξεχάσει!
 
Ορμώμενο από ένα σερί επτά νικηφόρων αναμετρήσεων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όπου στις έξι από αυτές σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές και το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε, κάνει την επιλογή μας προφανή. Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε πολύ κακό «φεγγάρι», αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 20 Νοεμβρίου, αφού στα τελευταία πέντε ματς, έχει ηττηθεί τέσσερις φορές. Σε όλες, δέχτηκε τουλάχιστον τρία γκολ, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και απέναντι στο λαβωμένο «θηρίο» που λέγεται Μπάγερν Μονάχου!
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Μαρσέιγ ταξιδεύει στην έδρα της Μπορντό. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα, όπου βρίσκει κανείς τους γηπεδούχους στην 17η θέση και τους φιλοξενούμενους στην 3η.
 
Η Μαρσέιγ μπορεί να μην κυνηγά το πρωτάθλημα, αλλά η δεύτερη θέση παραμένει ορθάνοιχτη. Αν επικρατήσει, άλλωστε, θα είναι μόνη δεύτερη στο -10 από την ασυναγώνιστη εντός συνόρων, Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που δεν μοιάζει απίθανο, αν αναλογιστεί κανείς τις πολλές απουσίες της Μπορντό, λόγω κορονοϊού και Κόπα Άφρικα!
 
Πρόταση
(21:30) Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ 1 & Over 2.5
(22:00) Μπορντό - Μαρσέιγ 2
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0