Betpost

Στήριξη στη Λίβερπουλ και στα γκολ στην Premier League!

Στήριξη στη Λίβερπουλ και στα γκολ στην Premier League!
Οι αναμετρήσεις της Premier League μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (28/12), με τα γκολ να έχουν την... τιμητική τους! 
 
Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με την... παράδοση, αναμένονται γκολ και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε, οι «άγιοι» στα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια εντός έδρας, έχουν επιβεβαιώσει το Goal/Goal, ενώ στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσαν στο «σπίτι» τους, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται.
 
Παράλληλα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει μπροστά στο κοινό τους μόνο δύο φορές, την ώρα που η Τότεναμ έχει δεχτεί γκολ εκτός έδρας στα τέσσερα από τα έξι ματς που έχει δώσει. Εφόσον η Σαουθάμπτον βρει ένα γκολ, ο Σον αναμένεται να... ανταποδώσει απέναντι στην αγαπημένη του αντίπαλο, κόντρα στην οποία μετρά 11 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 13 εμφανίσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης!
 
Στην έτερη επιλογή, η Λέστερ υποδέχεται την καλύτερη επίθεση της Premier League, τη Λίβερπουλ! Με 50 γκολ σε 18 ματς (ισάριθμα έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο) η «μηχανή» του Γιούργκεν Κλοπ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά εμπόδια στο King Power Stadium, απέναντι στη δεύτερη χειρότερη άμυνα του αγγλικού πρωταθλήματος. Με δεδομένο πως αυτή της Νιούκαστλ (42 γκολ κατά) είναι εκτός... συναγωνισμού, αντιλαμβάνεται κανείς πως η Λέστερ «μπάζει» αμυντικά και απέναντι στη Λίβερπουλ, κάτι τέτοιο κοστίζει διπλά!
 
Οι «αλεπούδες» έχουν δεχθεί δεχθεί γκολ στα 17 από τα 19 παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα, κάτι που δεν αναμένεται να αλλάξει απέναντι στους «Reds».
 
Πρόταση
(17:00) Σαουθάμπτον - Τότεναμ Goal/Goal
(22:00) Λέστερ - Λίβερπουλ 2 & Over 2.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0