Betpost

Με τα γκολ στην Bundesliga – Αντιστέκεται η Νότιγχαμ!

Με τα γκολ στην Bundesliga – Αντιστέκεται η Νότιγχαμ!

Οι στοιχηματικές επιλογές της Παρασκευής (26/11) είναι περιορισμένες, αλλά ένα σημείο από την Bundesliga και ένα από την Championship παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Στουτγκάρδη υποδέχεται τη Μάιντς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου αναμένεται να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και οι δύο ομάδες.

Ως γηπεδούχος η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου έχει βρει γκολ σε κάθε παιχνίδι που έδωσε τη φετινή σεζόν, ενώ η αντίπαλός της, μόνο σε δύο περιπτώσεις δεν σκόραρε εκτός έδρας: στην ήττα με 2-0 από την Μπόχουμ (21/08) και σε αυτήν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (25/09, 1-0).

Στην έτερη επιλογή, τα «φώτα» στρέφονται στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Γουέστ Μπρομ διατηρεί ένα αήττητο επτά αγώνων εντός έδρας, εκ των οποίων έχει κερδίσει τους τέσσερις, ωστόσο, καλείται να φιλοξενήσει μία ομάδα που παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόσωπο, αλλά εκτός έδρας!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να βρίσκεται στη 13η θέση, εννέα βαθμούς μακριά από την αντίπαλό της, αλλά όταν αγωνίζεται μακριά από το Σίτι Γκράουντ παρουσιάζεται πιο απειλητική! Πιο συγκεκριμένα, έχει βρει τα 14 από τα 24 γκολ της, ενώ έχει δεχθεί 8 από τα 23!

Εξήγηση δεν είναι απαραίτητο να δοθεί στην ομολογουμένως περίεργη παράδοση που έχει χτίσει το σύνολο του Λαμουσί, αλλά η υψηλή απόδοση που προσφέρεται στο να μην ηττηθεί, δίνει μεγάλο κίνητρο για να την στηρίξουμε.

Πρόταση

(21:30) Στουτγκάρδη – Μάιντς  Goal/Goal

(22:00) Γουέστ Μπρομ – Νότιγχαμ Φόρεστ  X2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0