Betpost

Οι γερμανικές ομάδες καθαρίζουν την πρόκριση!

Οι γερμανικές ομάδες καθαρίζουν την πρόκριση!
Ημέρα Europa League και Europa League Conference η Πέμπτη (25/11) και οι στοιχηματικές επιλογές μας βασίζονται στο κίνητρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ώστε να τσεκάρουν το «εισιτήριο» της πρόκρισής τους. 
 
Ο δρόμος προς την πρωτιά του 4ου ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση κατά συνέπεια, μοιάζει... στρωμένος για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιβληθεί εντός έδρας, στον αδύναμο κρίκο του ομίλου: την Αντβέρπ!
 
Οι Βέλγοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, από την ισοπαλία που απέσπασαν από τη Φενέρμπαχτσε (21/10, 2-2). Έκτοτε, έχουν ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει, μαζεύοντας παράλληλα την μπάλα οκτώ φορές από τα δίχτυα τους, ορίζοντας τον μέσο όρο τους, στα δύο γκολ ανά ματς. Αντιθέτως, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού (04/11, 2-1), «κρατά» τα ηνία του ομίλου με 10 βαθμούς και μία εντός έδρας νίκη επί της Αντβέρπ θα σημάνει την άμεση πρόκριση στους «16». 
 
Οι «αετοί» έχουν το momentum, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια έχουν βρει τουλάχιστον δύο γκολ. Με το κίνητρο να είναι υψηλό σε παιχνίδι εντός έδρας, απέναντι σε μία προβληματική άμυνα όπως αυτή της Αντβέρπ, δεν μοιάζει απίθανο να τα βρει και απόψε. 
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την ασταθή φέτος Σέλτικ. Οι «ασπιρίνες» έχουν παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο, βρίσκονται δίκαια στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς, την ώρα που η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές.

Αντιθέτως, οι Σκωτσέζοι είναι πολύ κακοί αμυντικά. Έχουν δεχθεί 10 γκολ σε τέσσερις μόλις αναμετρήσεις και το να φύγουν με... σκυμμένο το κεφάλι από τη Γερμανία, έχοντας δεχτεί πάνω από ένα γκολ κρίνεται εξαιρετικά πιθανό. Άλλωστε, απέναντι στην Μπάγερ στο πρώτο και θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι, στην έδρα τους, δέχθηκαν τέσσερα γκολ χωρίς να βρουν απάντηση (30/09, 4-0)!
 
Πρόταση:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άντβερπ 1 & Over 1.5
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Σέλτικ 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0