Betpost

Σκοράρουν και οι δύο στην Bundesliga - ευκαιρία για την πρώτη νίκη της Έμπολι στο... σπίτι της!

Σκοράρουν και οι δύο στην Bundesliga - ευκαιρία για την πρώτη νίκη της Έμπολι στο... σπίτι της!

Μετά το πέρας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων εντός της εβδομάδας, τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν, με το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον να στρέφεται στη Serie A και στην Bundesliga.

Στο πρώτο ματς η Μάιντς υποδέχεται την Γκλάντμπαχ

Αμφότερες έχουν δείξει πως διαθέτουν επιθετικές αρετές και το να σκοράρουν και οι δύο κρίνεται εξαιρετικά πιθανό. Άλλωστε, η γηπεδούχος έχει βρει δίχτυα σε όλες τις αναμετρήσεις που έχει δώσει, πλην δύο μόνο: απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 25 Σεπτεμβρίου (4-0) και απέναντι στη Φράιμπουργκ μία εβδομάδα νωρίτερα (0-0). 

Παρόμοια συνέπεια στην επίθεση δείχνει και η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα τρεις φορές: απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου (23/10, 1-0) στην Άουγκσμπουργκ (18/09, 1-0) και στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (21/08, 4-0). 

Με δεδομένο πως η Μάιντς δέχεται ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, ενώ η Γκλάντμπαχ 1.3, μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία το Goal/Goal ως επιλογή.

Στο έτερο ματς που ξεχωρίζει η Έμπολι υποδέχεται την Τζένοα, με τις πορείες των δύο ομάδων να είναι άκρως αντίθετες. 

Η γηπεδούχος, παρότι δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στην έδρα της, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 15 βαθμούς, με κάποια σπουδαία αποτελέσματα να ξεχωρίζουν, όπως η νίκη επί της Γιουβέντους (28/08, 1-0). Προέρχεται από μία σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στη Σασουόλο (31/10, 2-1) και αν καταφέρει να επικρατήσει και της Τζένοα θα θέσει γερές βάσεις για να μπει στην εξάδα. 

Από την άλλη η ομάδα της Γένοβας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές, γεγονός λογικό αν σκεφτεί κανείς πως έχει κερδίσει μόνο μία φορά, πριν έναν μήνα περίπου, απέναντι στην Κάλιαρι (12/09, 3-2).

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της Έμπολι και ανοίγεται μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το πρώτο τρίποντο στην έδρα της, που αν θέλει να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τη σεζόν, δεν πρέπει να την αφήσει να πάει χαμένη!

Πρόταση 

(21:30) Μάιντς - Γκλάντμπαχ Goal/Goal 

(21:45) Έμπολι - Τζένοα 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0