Betpost

Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ με την Σλόβαν – κερδίζει και στην Ευρώπη η Ρόμα του Μουρίνιο!

Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ με την Σλόβαν – κερδίζει και στην Ευρώπη η Ρόμα του Μουρίνιο!
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία καλείται ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο EuropaConferenceLeague, έχοντας τον πρώτο λόγο, την ώρα που η Ρόμα, δύσκολα θα συναντήσει… ζόρια, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα!

Η Ρόμα έδειξε από το πρώτο παιχνίδι, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας πόσο δυνατή ομάδα είναι και πώς ο θεσμός του Europa Conference League, ίσως είναι λίγος για αυτήν.

Τα πέντε γκολ με τα οποία φιλοδώρησε τους Βούλγαρους, θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν  απέναντι σε μία πάρα πολύ προβληματική Ζόρια αν παρουσιαστεί όπως εμφανίστηκε, απέναντι στην Μποντο Γκλιμτ.

Η λογική λέει πως δεν θα δυσκολευτεί να επικρατήσει, ενώ θα συνδυάσει πιθανότατα το διπλό με γκολ, αφού έχει βρει δίχτυα σε κάθε ματς που έχει δώσει τη φετινή περίοδο!

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχοντας την ορμή από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας, δεν αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι έρχονται από ένα κακό σερί πέντε αγώνων, όπου μετρούν μόνο μία νίκη δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με την ψυχολογία στα ύψη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και πιθανότατα εκμεταλλευόμενη την έδρα της, θα μπορέσει να πάρει τη νίκη με ένα ασφαλές σκορ.

Πρόταση: 

Ζόρια-Ρόμα 2 & Over 1.5

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0