Betpost

Στοίχημα: Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ

Στοίχημα: Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ

Η 2η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει την σπουδαία αναμέτρηση στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι, με τα προγνωστικά στο κουπόνι του στοιχήματος να δείχνουν νίκη των φιλοξενούμενων αλλά και πολλά γκολ.

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σε εξέλιξη και η 2η αγωνιστική ξεκινά απόψε με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα πολλά γκολ.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο Παρίσι. Εκεί, ο Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον άνθρωπο με τον οποίο μεγαλούργησε στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα από το 2008 έως το 2012.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της συνύπαρξης Νέιμας-Εμπαπέ-Μέσι. Η δουλειά δεν είναι εύκολη για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με την Παρί να μην μπορεί ακόμη να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της, προέρχεται από μια σπουδαία εμφάνιση και νίκη στο Λονδίνο επί της Τσέλσι. Το 1-0 με το γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς είναι μικρό για να δείξει την ανωτερότητα της Σίτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού οι πρωταθλητές Αγγλίας δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Σίτι να σημειώνει δύο νίκες (1-2,2-0) και να παίρνει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Το σημερινό ματς δεν είναι για νοκ-άουτ φάση και οι δύο ομάδες έχουν την άνεση να παίξουν πιο ελεύθερα. Το 1.70 για το Over 2,5 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικό

Σπουδαίο ματς έχουμε και στο «Σαν Σίρο» όπου η Μίλαν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πανηγύρισε μια δύσκολη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην Σπέτσια εκτός έδρας, με τον νεαρό Ντανιέλε Μαλντίνι να χρίζεται σκόρερ, υπό το βλέμμα του πατέρα του Πάολο και έγινε ο 3ος της γενιάς Μαλντίνι που αγωνίζεται και σκοράρει για την ομάδα. Η Μίλαν δεν κατάφερε στην πρεμιέρα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Αγγλία αφού αν και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0, τελικά ηττήθηκε 3-2 από την Λίβερπουλ.

Η Ατλέτικο από την πλευρά της, εξακολουθεί να είναι ή του ύψους ή του βάθους στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ήττα από την Αλαβές εκτός έδρας και μόλις μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα τα βρήκε σκούρα από την ανασταλτική λειτουργία της Πόρτο, παραχώρησε ισοπαλία και πλέον χρειάζεται πάση θυσία αποτέλεσμα κόντρα στην Μίλαν προκειμένου να μην γίνει πιο δύσκολο το στοίχημα της πρόκρισης.

Μίλαν και Ατλέτικο δύσκολα θα ρισκάρουν και το ματς μπορεί να κινηθεί στο εύρος των 2-3 τερμάτων.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0